[Video] Daan vertelt meer over zijn startersjob bij Fidea | Student Life | Student.be

[Video] Daan vertelt meer over zijn startersjob bij Fidea

Als starter ben je bij een ambitieuze verzekeraar als Fidea aan het juiste adres.

Als starter ben je bij een ambitieuze verzekeraar als Fidea aan het juiste adres. Je krijgt een mentor én de kans om je kennis en ideeën met ons te delen. De focus ligt op jou. Afhankelijk van je functie stellen we een opleidingsplan op, zowel voor alle technische kennis als voor bredere competenties om te groeien als medewerker. We vinden het niet meer dan normaal dat we in je persoonlijke ontplooiing investeren.

Op zoek naar je eerste job? Start dan net als Daan bij Fidea!

Na zijn studies is Daan bij Fidea aan de slag gegaan. Hij vertelt je graag meer over zijn startersjob bij Fidea.

Heeft Daan je enthousiast gemaakt? Op de jobsite van Fidea vertellen onze collega's Armina, Kim Yoko, Kristin, Patrick en Britt je nog meer over Fidea als werkgever. Of misschien bekijk je graag meteen onze vacatures voor starters.

Kom naar onze jobbeursstand en win een poetsbeurt op je kot!

Wil je graag meer weten over Fidea als werkgever? Ontmoet onze HR recruiters op een van deze jobbeurzen:

  • 26/02: jobbeurs UA
  • 05/03: jobbar VDAB
  • 13/03: jobbeurs KDG/AP

Maak kans op een poetsbeurt op je kot! Wat je daarvoor moet doen? Neem aan onze jobbeursstand een selfie met de Fidea-props en plaats deze met hashtag #Fideajobs op Facebook of Instagram! Eind maart maken we de winnaar bekend.

Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid