Bij welke West-Vlaamse bedrijven kun je als ingenieur terecht? | Student Life | Student.be

Bij welke West-Vlaamse bedrijven kun je als ingenieur terecht?

Werken als ingenieur in West-Vlaanderen biedt veel mogelijkheden. Je kunt niet alleen genieten van rust en ruimte, maar verspilt daarnaast ook geen tijd aan onnodige files of drukte op de woningmarkt.

Een goede startersjob als ingenieur is de perfecte basis voor het opbouwen van jouw toekomst. Vaak zijn de eerste bedrijven waar jonge starters aan denken bekende bedrijven die zich in de alom bekende grote steden zoals Brussel, Antwerpen en Gent situeren. Maar waarom zou je het zo ver gaan zoeken als je ook topbedrijven dichterbij hebt? Student.be ging op zoek naar bedrijven in West-Vlaanderen waar je als jonge ingenieur jouw carrière naar een next level kunt tillen! 

Werken in West-Vlaanderen

Een ingenieursvacature vinden in Gent, Antwerpen of Brussel is vandaag de dag geen grote uitdaging meer. Anders wordt het als we kijken naar de woongelegenheid en de inrichting van de stad. Van de file 's ochtends en 's avonds tot de lange rij bij de lunchroom naast het kantoor en de onrustige wandeling in de middag door de betonnen jungle. Je ontkomt gewoon niet aan de drukte. 

In dat geval is het een goed idee om Manneke Pis én de Brusselse wafels achter je te laten, om te ontdekken wat West-Vlaanderen te bieden heeft. Hier vind je tal van leuke bedrijven waar je als startende ingenieur aan de slag kunt. Minder files, minder drukte en een prachtige omgeving. West-Vlaanderen heeft alle ingrediënten voor een succesvolle carrière als ingenieur.

UNILIN: Ideeën, vernieuwing en innovatie centraal

UNILIN teamZonder veel aandacht loop je er elke dag overheen. Thuis, op kantoor en in de supermarkt. Die honderden voetstapjes. Elke dag. Jarenlang. Dat kunnen alleen vloeren met een lange levensduur aan. UNILIN levert deze krachtige vloeren. UNILIN in Wielsbeke is een begrip in de vloerenindustrie. Vanuit het prachtige West-Vlaanderen heeft Unilin een positie als marktleider binnen hun vakgebied weten te bemachtigen. Jouw voornaamste doel als ingenieur bij UNILIN? Verbeteren, vernieuwen, verrijken. Dit betekent onder andere procesverbeteringen voorstellen, verbeterprojecten uitvoeren en het onderhouden van productieprocessen. UNILIN gelooft sterk in de kracht van jong talent en investeert daarom al sinds 2008 in het Campus Recruitment Porgram. Binnen dat programma gaat UNILIN op zoek naar getalenteerde starters en young professionals die zin hebben om samen met hen te ondernemen. Ready for a top job? Join UNILIN!

Daikin: Daadwerkelijk bijdragen aan duurzaamheid

Echte luxe is je ongemerkt comfortabel voelen in een ruimte. Een juiste temperatuur is daarin van belang, maar niet vanzelfsprekend. We willen immers geen zweetdruppels in de zomer. Ook liever niet twee dikke truien in de winter. Voor verse producten geldt: gekoeld houden = langer houdbaar. Klimaatbeheersing biedt ons de mogelijkheid om de temperatuur naar gevoel aan te passen. Daikin is expert op het gebied van duurzame, innovatieve oplossingen, wereldwijd en in oneindige toepassingen. Dankzij Daikin zijn bijvoorbeeld  de gekoelde gebouwen in Dubai als coolpacks in de snikhete woestijn. Als ingenieur bij Daikin kies je voor uitdaging en variatie. Je kan er als jonge starter terecht voor jobs binnen software, IT- infrastrucutuur, processen of onderhoud van cruciale productielijnen. Klaar om je carrière te starten bij een internationale marktleider op vlak van airconditioning, verwarming en ventilatie? Go for it! 

Werken als ingenieur in West-Vlaanderen biedt veel mogelijkheden. Je kunt niet alleen genieten van rust en ruimte, maar verspilt daarnaast ook geen tijd aan onnodige files of drukte op de woningmarkt. Zoals je hierboven hebt kunnen ontdekken zijn er tal van leuke West-Vlaamse bedrijven waar je als jonge ingenieur een unieke kans krijgt om je carrière uit te bouwen!

Gerelateerde vacatures

 • =job.status_text

  International Traineeship

  Daikin Startersjob
  1070 Anderlecht
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Master Statuut: Voltijds
Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid