Ceratec zoekt jou (en 99 anderen) ! | Student Life | Student.be

Ceratec zoekt jou (en 99 anderen) !

Vorig jaar groeide Ceratec, het toonaangevend Belgisch bedrijf in technologie en engineering uit Ploegsteert, met 15 procent ! En voor de volgende jaren belooft die groei zich gewoon verder te zetten... Daarom zijn ze bij Ceratec dringend op zoek naar honderd nieuwe medewerkers voor onmiddellijke, voltijdse tewerkstelling voor de vestigingen in Ploegsteert en Olsene. Ook jonge, minder ervaren profielen krijgen kansen !

Kies voor volop uitdaging

Momenteel stelt Ceratec 458 gemotiveerde technici en ingenieurs te werk. Vorig jaar boekte de innovatieve firma een omzet van 91 miljoen euro, een groei van maar liefst 15 procent! Vandaar de grote zoektocht naar service techniekers, elektriciens, werf- en projectleiders voor de vestigingen in West- en Oost-Vlaanderen. Daarnaast zijn ze bij Ceratec ook op zoek naar ingenieurs, tekenaars, technici beveiliging, programmeurs, projectmedewerkers, buitenmonteurs, mechanici, informatici, …

Klanten en medewerkers eerst

Klantentevredenheid is voor Ceratec het allerbelangrijkste en de medewerkers zijn hier ook allemaal van doordrongen. Maar de tevredenheid van medewerkers vinden ze even belangrijk bij Ceratec. Daarom is de drempel tussen personeel en directie binnen dit familiebedrijf pur sang bijzonder laag en is het management heel toegankelijk. Die familiale, open sfeer verklaart wellicht waarom er vrij weinig verloop is binnen Ceratec.

Wereldwijd actief

Met de afdelingen machinebouw en automatisering is Ceratec ook wereldwijd actief. Wie dat wil, kan geregeld naar het buitenland voor projecten. Hierbij maken ze bij Ceratec gebruik van de nieuwste toepassingen en technologieën. Heel leerrijk dus voor wie wil blijven groeien. Het bedrijf voorziet dan ook een brede waaier aan jobs en biedt heel wat carrièremogelijkheden. Hoewel er een mooie en interessante mix is van Franstalige en Nederlandstalige medewerkers, werken ze op de werven meestal in teams van mensen die dezelfde taal spreken. Die vaste teams komen de kwaliteit ten goede, daar geloven ze sterk in bij Ceratec.

Neem een sterke start

Dit is ook een ideale omgeving voor starters. Jongeren die net van school komen, weten nog niet altijd exact wat ze willen. Bij Ceratec kunnen ze zelf zoeken naar wat hen best ligt en eventueel ook heroriënteren. Om de groei verder te zetten, zoekt Ceratec heel wat extra mensen: van buitenmonteurs, mechanici, elektriciens, werfleiders tot ingenieurs en projectleiders. Op zoek naar een uitdaging? Dan vind je zeker je goesting bij Ceratec.

Over Ceratec

Ceratec is een Belgisch technologie- en engineeringbedrijf, in 1986 ontstaan uit de engineeringafdeling van de Steenbakkerijen van Ploegsteert. Vandaag wordt Ceratec gerund door de derde en vierde generatie van de familie De Bruyn en zijn ze actief in vernieuwende technologieën en duurzame oplossingen en diensten. De onderneming biedt kant-en-klare oplossingen op vier domeinen: automatisering, handling en logistieke oplossingen, elektrotechniek en grofkeramische industrie. Naast de hoofdzetel in Ploegsteert, heeft Ceratec ook filialen in Olsene, Doornik en Templemars (Rijsel).

 

Ontdek hier de jobs voor Young Graduates bij Ceratec >

Meer info: www.ceratec.be en www.ceratecjobs.com

 

Gerelateerde vacatures

 • =job.status_text

  Demand Planner FMCG

  L'Oréal Startersjob
  1082 Berchem-Sainte-Agathe
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Master Statuut: Voltijds
 • 2020-07-13
  =job.status_text

  Jurist (m/v/x)

  Selor Startersjob
  1000 Brussels
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Master Statuut: Voltijds
Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid