De 3 beste scale-ups voor Young Graduates | Student Life | Student.be

De 3 beste scale-ups voor Young Graduates

Vanaf het moment dat een goedlopende start-up begint door te stoten naar grotere markten, is het tijd voor een nieuwe titel: de scale-up. Deze categorie van bedrijven zijn uit de startup-fase en zijn klaar voor meer. Meer markten, meer personeel en meer klanten. Om deze uitbreidingen voort te zetten, zijn scale-ups continu op zoek naar meer talent. Ideal voor Young Graduates dus! 

Waarom zijn scale-ups perfect voor jonge starters? 

  • Je kan veel meer bijleren in een groeiend bedrijf 
  • Je krijgt sneller de kans om verantwoordelijkheid te nemen en projecten uit te werken 
  • Er is veel afwisseling
  • Je krijgt de vrijheid om creatief te zijn en nieuwe dingen uit te proberen 

Klinkt dat als iets voor jou? We hebben alvast enkele top scale-ups opgelijst: 

Meltwater 

Meltwater is in 2001 opgestart met slechts $ 15,000 en is ondertussen uitgegroeid tot een van de marktleiders in de sector van media-intelligentie. Door middel van de nieuwste technologieën monitoren en analyseren zij online data en bieden ze wereldwijd klanten waardevolle inzichten uit digitale media. Met meer dan 20.000 klanten, 1500+ medewerkers en 55 global offices, kan je ze dus geen starter meer noemen. Maar dat zou je niet merken als je binnenloopt bij Meltwater: het bedrijf staat bekend om zijn start-up mentaliteit

Werken voor een scale-up zoals Meltwater betekent: 

  • Leuke werkcultuur in hartje Amsterdam 
  • Voortdurende opleiding tijdens je loopbaan 
  • Doorgroeimogelijkheden 
  • Internationale carrièremogelijkheden 

Klik hier en stel je kandidaat voor hun International Management Traineeship! 

Showpad 

Nog eentje uit Gent: Showpad! Het bedrijf kende zijn start in 2011 en behoort nu al tot een van de snelst groeiende Software-as-a-Service bedrijven in Europa. De Showpad-app tovert elk toestel om in een krachtige verkoops- en presentatietool. Dit verhoogt niet enkel de productiviteit van verkoopsteams, maar zorgt ook voor een betere afstemming met de marketingafdelingen. Leuk idee, toch? Meer dan 1000 bedrijven zijn het hiermee eens! Showpad heeft een enorme groei gekend en is van een kleine Gentse startup uitgegroeid tot een internationale scale-up met kantoren in Gent, Chicago, Londen, Portland, Munich en San Fransisco.

Kortom, werken bij Showpad betekent: toffe collega's, veel uitdagingen en internationale kansen

Proceedix 

In 2014 was Proceedix een Gentse start-up dat een platform ontwikkelde om de smartphone, tablet, en slimme brillen oplas Google Glass in te zetten bij controles en instructies in industriële omgevingen. Ondertussen is Proceedix een grote speler met internationale en nationale bedrijven als klanten en zijn ze nog verder aan het uitbreiden naar Europa en de Verenigde Staten. Zo’n snel groeiende bedrijf heeft natuurlijk jonge starters nodig! 

You're lucky: ze zijn nog op zoek naar een Full Stack developer. Doe wat ervaring op in een snel groeiende bedrijf en proef van de leuke sfeer in een Gentse tech scale-up!

Gerelateerde vacatures

Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid