De 4 leukste traineeships die starten in september 2018! | Student Life | Student.be

De 4 leukste traineeships die starten in september 2018!

 
Of je nu ambities hebt om snel door te groeien naar een managementfunctie of simpelweg je kennis en ervaring in een bepaalde sector wilt versterken, een traineeship is een echte boost voor je verdere carrière. Zeker voor Young Graduates zijn traineeships een unieke kans om concrete skills aan te leren en te ontdekken in welke sector ze het meest uitblinken!
 

Traineeships zijn werk- en opleidingsprogramma's die talentvolle starters een kans geven om:

  • Te proeven van wat een bedrijf te bieden heeft 
  • Zichzelf te ontwikkelen door mee te werken aan verschillende projecten
  • Door te groeien in de afdeling waar ze zich het meest thuis voelen

Naast een volwaardige job, volg je dus ook een opleidingstraject waar je klaargestoomd wordt voor een leidinggevende functie. Ideaal toch? Voordat je massaal begint te solliciteren voor traineeships moet je wel zeker zijn dat je voor het juiste bedrijf kiest. Elke organisatie geeft traineeships namelijk vorm op hun unieke manier! Om het allemaal toch wat makkelijker te maken, heeft student.be een lijst opgesteld van de vier beste traineeships die starten in september 2018:

Proximus Management Trainee Program

Als je voor een traineeship bij Proximus kiest, kies je voor een intensief opleidingsprogramma vol met kennis over de laatste technologieën en innovaties van experten uit alle domeinen. Bovendien krijg je gedurende 2 jaar de kans om samen te werken met de beste specialisten en expertise op te bouwen in verschillende domeinen waaronder Marketing, Strategie, Innovatie, Logistiek, Cyber Security, ICT, Big Data, Sales, Finance etc. Met een hoog potentieel en een uitgesproken passie voor één van de bovenvermelde domeinen kun je na het volgen van dit tweejarig ontwikkelingsprogramma een positie krijgen in één van hun departementen. Masters in economie, management, marketing, informatica, financiën, burgerlijk, industrieel of handelsingenieur of een gelijkaardige richting zijn allemaal welkom!

 

Klik hier om te solliciteren voor het Proximus Management Traineeship in 2018! 

Lidl Young Talent Track

Wat je specialisatie ook is, Lidl is vooral op zoek naar drive en talent in hun trainees. Met hun Young Talent Track bieden ze pas afgestudeerden een job aan waarin ze hun keihard kunnen smijten en leren. En ook hier is er voor ieder wat wils: er liggen 6 straffe trajecten voor het grijpen in verschillende sectoren zoals Retail Operations, Real Estate, Purchasing, Finance, Logistics, HR en Marketing. In ruil voor al je drive, inzet en zweet bieden ze een mooi loon, een mooie auto en mooie voordelen. Maar vooral een unieke kans om te groeien in het spannendste retail-bedrijf ter wereld.

 

Makro Management Traineeship

Als management trainee bij Makro & Metro leer je het bedrijf helemaal van binnenuit kennen. Gedurende 6 maanden krijg je de kans om meerdere projecten aan te gaan en wordt je voldoende ondersteund zodat je het beste van jezelf kan geven. Daarna bepaal je onder begeleiding zelf over de richting van je carrière! Er zijn tal van redenen om te starten bij Makro als trainee: je mag mee je richting kiezen, je kan ontdekken wat je het beste ligt en je groeit snel door naar een management functie. Je kan bovendien starten doorheen het volledige jaar (je hoeft je dus niet noodzakelijk vast te pinnen op september). Ook leuk om te weten: Makro ontving in 2015 de award “Best-in-Class voor de categorie Mentorship" uitgereikt in de competitie Best Traineeship Benelux. Kortom, als trainee bij Makro ben je in goede handen. 

 

Klik hier om te solliciteren als Management Trainee bij Makro

 

Unilin Campus Recruitment Program

Elk jaar biedt UNILIN, onder hun Campus Recruitment Program, mogelijkheden voor starters in verschillende afdelingen: van sales en marketing over R&D en productie tot finance en supply chain. Als Young Graduate start je binnen één van deze afdelingen waar je hun organisatie, hun producten en hun unieke bedrijfscultuur leert kennen. Via uitdagende projecten ontdek je samen welke rol binnen dit domein jou het meest ligt. Bovendien zet het bedrijf sterk in op ondernemerschap, dit betekent veel vrijheid, verantwoordelijkheid en veel ruimte om zelf initiatief te nemen! 
Klik hier voor de getuigenis van Corneel, die je al een voorproefje geeft van hoe het is om als Young Graduate te starten bij UNILIN.

 
Het enige wat je nu te doen staat is kiezen!

Gerelateerde vacatures

Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid