De 4 leukste traineeships van 2018! | Student Life | Student.be

De 4 leukste traineeships van 2018!

 

Leuk dat je nog even ons artikel van 2018 herleest, maar het lijkt ons interessanter om alvast de beste traineeships van 2019 te ontdekken!

Of je nu ambities hebt om snel door te groeien naar een managementfunctie of simpelweg je kennis en ervaring in een bepaalde sector wilt versterken, een traineeship is een echte boost voor je verdere carrière. Zeker voor Young Graduates zijn traineeships een unieke kans om concrete skills aan te leren en te ontdekken in welke sector ze het meest uitblinken!
 

Traineeships zijn werk- en opleidingsprogramma's die talentvolle starters een kans geven om:

 • Te proeven van wat een bedrijf te bieden heeft 
 • Zichzelf te ontwikkelen door mee te werken aan verschillende projecten
 • Door te groeien in de afdeling waar ze zich het meest thuis voelen

Naast een volwaardige job, volg je dus ook een opleidingstraject waar je klaargestoomd wordt voor een leidinggevende functie. Ideaal toch? Voordat je massaal begint te solliciteren voor traineeships moet je wel zeker zijn dat je voor het juiste bedrijf kiest. Elke organisatie geeft traineeships namelijk vorm op hun unieke manier! Om het allemaal toch wat makkelijker te maken, heeft student.be een lijst opgesteld van de vier beste traineeships die starten in september 2018:

Nestlé Young Talent Programme

Een Traineeship bij Nestlé kan alvast een grote stap vooruit betekenen voor jouw carrière. Nestle is namelijk wereldwijde de grootste groepering van voedings- en drankmerken. Nestlé verhandelt namelijk meer dan 2000 merken, en ze doen dit in maar liefst 191 landen. Het zal dan ook niet verbazend zijn dat zij op zoek zijn naar trainees voor in de afdelingen sales & marketing of supply chain. Als jij binnen enige tijd de functie van top-manager wil bereiken, dan is hun programma de juiste keuze. De eerste 2 jaar word je ondergedompeld in één van deze gebieden om vervolgens een meer uitgebreid en uitdagend takenpakket op te nemen.

 

Proximus Management Trainee Program

Als je voor een traineeship bij Proximus kiest, kies je voor een intensief opleidingsprogramma vol met kennis over de laatste technologieën en innovaties van experten uit alle domeinen. Bovendien krijg je gedurende 2 jaar de kans om samen te werken met de beste specialisten en expertise op te bouwen in verschillende domeinen waaronder Marketing, Strategie, Innovatie, Logistiek, Cyber Security, ICT, Big Data, Sales, Finance etc. Met een hoog potentieel en een uitgesproken passie voor één van de bovenvermelde domeinen kun je na het volgen van dit tweejarig ontwikkelingsprogramma een positie krijgen in één van hun departementen. Masters in economie, management, marketing, informatica, financiën, burgerlijk, industrieel of handelsingenieur of een gelijkaardige richting zijn allemaal welkom!

Klik hier om te solliciteren voor het Proximus Management Traineeship! 

ING International Talent Programme

De bankensector kan ook hele interessante stap zijn voor je carrière, want deze sector is momenteel erg aan het evolueren. Het International Talent Programme van ING kan voor jou verschillende deuren openen zowel binnen als buiten ING! Leer werken in een innovatieve omgeving volgens de principe van Agile, en dat binnen een departement naar keuze: Retail Banking, Wholesale Banking, Finance, Risk, HR of IT. Elke 6 maanden wissel je van rol om zo je kennis van de markt en de producten van ING steeds uit te breiden. En als kers op de taart word je ook geroteerd naar een filiaal in een andere land, om zo de internationale ervaring echt compleet te maken. Als jij je internationale carrière nu wil lanceren, solliciteer dan hier!

 

Lidl Traineeship Retail Operations

Wil jij graag snel veel verantwoordelijkheid? Spreekt de sector van Fast-Moving Consumer Goods (FMCG) jou wel aan? Dan is het traineeship bij Lidl waarschijnlijk erg geschikt voor jou. Na je 2 jaar onder te dompelen in de wereld van Lidl, kan je al 4 verantwoordelijk zijn voor maar liefst 4 winkels! Je begint namelijk onderaan de ladder, in het distributiecentrum. Classroom-opleidingen, coaching-sessies, peer-reviews, watch-and-learn dagen, zijn wat er voor zorgen dat jij helemaal naar de top kan klimmen. En om het nog wat aangenamer te maken krijg je er natuurlijk een mooi salaris en een mooie auto bovenop. Klinkt dit als muziek in jouw oren? Solliciteer dan hier voor de traineeship.

Zoals je kan zien is er veel keuze als het aankomt op een bepaalde sector of een bepaalde job, maar er is voor iedereen wat wils. Hebben deze traineeships je interesse gewekt? Dan is het enige wat je nu te doen staat, kiezen!

Gerelateerde vacatures

 • =job.status_text

  Junior Sales

  Proximus Startersjob
  1030 Brussel
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds
 • =job.status_text

  Junior Functional Analyst

  Proximus Startersjob
  1030 Brussel
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds
 • 2020-09-01
  =job.status_text

  Junior architect te Antwerpen

  Regie der Gebouwen Startersjob
  2000 Antwerpen
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Master Statuut: Voltijds
 • 2020-09-01
  =job.status_text

  Werfcontroleur te Antwerpen

  Regie der Gebouwen Startersjob
  2000 Antwerpen
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Bachelor Statuut: Voltijds
Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid