De beste Traineeships van 2019-2020! | Student Life | Student.be

De beste Traineeships van 2019-2020!

​​traineeships 2019-2020

Of je nu ambities hebt om snel door te groeien naar een managementfunctie of simpelweg je kennis en ervaring in een bepaalde sector wilt uitbreiden, een traineeship is een echte boost voor je verdere carrière. Zeker voor Young Graduates zijn traineeships een unieke kans om concrete skills aan te leren en te ontdekken in welke sector of type job ze het meest uitblinken!

Traineeships zijn werk- en opleidingsprogramma's die talentvolle starters een kans geven om:

 • Te proeven van wat een bedrijf te bieden heeft 
 • Zichzelf te ontwikkelen door mee te werken aan verschillende projecten
 • Door te groeien in de afdeling waar ze zich het meest thuis voelen

Naast een volwaardige job, volg je dus ook een opleidingstraject waar je klaargestoomd wordt voor een leidinggevende functie. Ideaal toch? Voordat je massaal begint te solliciteren voor traineeships moet je wel zeker zijn dat je voor het juiste bedrijf kiest. Elke organisatie geeft traineeships namelijk vorm op hun unieke manier! Om het allemaal toch wat makkelijker te maken, heeft student.be een lijst opgesteld met de beste traineeships van 2019-2020 (willekeurige volgorde):


1. Management Traineeship bij Baloise Insurance

Jaarlijks geeft Baloise Insurance de kans aan 4 ambitieuze masters om van start te gaan als Management Trainee. Gedurende 2 jaar word je klaargestoomd voor een uitdagende functie. Je krijgt de kans om aan 4 innovatieve en strategische projecten te werken in diverse domeinen zoals Sales, Operations en Techniek, telkens voor een periode van 6 maand. Gedurende je volledige traject word je intensief begeleid en gecoacht door jouw persoonlijke mentor, bij wie je met al je vragen terecht kunt. Klaar om het heft in eigen handen te nemen en je persoonlijke leadership skills verder te ontwikkelen? Hier vind je meer informatie over het traineeship. Nog wat twijfels? Lees dan eens de getuigenis van Joran en Niels, zij zullen je zeker kunnen overtuigen! Solliciteren kan tot 6 maart 2020.

2. Traineeship Logistiek Management bij Colruyt Group

Wil je graag groeien naar een leidinggevende functie, heb je een gezonde interesse in logistiek en spreekt people management jou aan? Dan is dit 12 maand durende traineeship op jouw lijf geschreven! Je komt terecht in een familiaal bedrijf waar #samendoen #samengroeien & #samendromen centraal staan. Het ultieme doel van dit traineeship: vanaf dag één #samen met je team een voelbaar verschil maken. Samen met jouw mentor die zorgt voor de nodige coaching en begeleiding werk je op projectbasis in distributiecentra om alle aspecten van de job te ontdekken. Spreekt jou dit wel aan en wens je graag nog wat meer info? Dat kan door hier te klikken!


3.​ Traineeship bij bpost

Kies je voor een traineeship bij bpost, dan kies je voor uitdagende projecten met zin. Want als internationale dienstverlener van pakjes- en e-commercelogistiek en één van de grootste werkgevers van België verbindt bpost miljoenen mensen, bedrijven en gemeenschappen. Niemand anders is zo verweven in de maatschappij. 

"Collega’s beschouwen trainees niet als iemand die even snel komt proeven en langskomt. Je maakt echt deel uit van het team, van het huis. Je kan hier ook gerust een project voorstellen en lanceren. Dat aanmoedigen om initiatief te nemen en impact te hebben, zit echt in de cultuur.

Emma – bpost media, Market Intelligence Expert.

Solliciteren kan je door hier te klikken! 

bpost traineeship


4. Traineeship Innovation & Technology of Traineeship Insurance bij Belfius

Starters op weg zetten naar hun eerste succes neemt een centrale plaats in binnen Belfius. Traineeships passen dan ook perfect binnen die gedachte en jij als Young Graduate kan kiezen tussen twee uitdagende traineeships die beide een traject van 2 jaar inhouden. 

 • Insurance Traineeship: Heb je een bachelordiploma op zak (verzekeringen, rechtspraktijk, fiscaliteit...) en heb je zin om de wereld van verzekeringen te ontdekken? Dan is dit traineeship een unieke kans om van verschillende domeinen te proeven! Tijdens jouw opleidingstraject word je ingezet op 3 projecten van 8 maanden  in verschillende operationele afdelingen. Solliciteren kan hier.
 • Innovation & Technology Traineeship: Heb je een masterdiploma behaald (wiskunde, IT, ingenieur...) en ben je gepassioneerd rond alles wat met nieuwe technologie en digital te maken heeft? Tijdens het Innovation & Technologie Traineeship neem je deel aan het zogenaamde 'taste & try out' parcours en krijg je de kans om aan 4 uitdagende én innoverende projecten van telkens 6 maanden te werken. Klik hier om te solliciteren.

Zoals je kan zien is er veel keuze als het aankomt op een bepaalde sector of een bepaalde job, maar er is voor iedereen wat wils. Hebben deze traineeships je interesse gewekt? Dan is het enige wat je nu te doen staat, kiezen! Hieronder vind je nogmaals een overzicht van de vacatures voor de traineeships!👇

 
 

Gerelateerde vacatures

 • =job.status_text

  Bpost Traineeship

  bpost Startersjob
  1000 Brussels
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds
Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid