De beste Traineeships van 2019-2020! | Student Life | Student.be

De beste Traineeships van 2019-2020!

​​traineeships 2019-2020

Of je nu ambities hebt om snel door te groeien naar een managementfunctie of simpelweg je kennis en ervaring in een bepaalde sector wilt uitbreiden, een traineeship is een echte boost voor je verdere carrière. Zeker voor Young Graduates zijn traineeships een unieke kans om concrete skills aan te leren en te ontdekken in welke sector of type job ze het meest uitblinken!

Traineeships zijn werk- en opleidingsprogramma's die talentvolle starters een kans geven om:

 • Te proeven van wat een bedrijf te bieden heeft 
 • Zichzelf te ontwikkelen door mee te werken aan verschillende projecten
 • Door te groeien in de afdeling waar ze zich het meest thuis voelen

Naast een volwaardige job, volg je dus ook een opleidingstraject waar je klaargestoomd wordt voor een leidinggevende functie. Ideaal toch? Voordat je massaal begint te solliciteren voor traineeships moet je wel zeker zijn dat je voor het juiste bedrijf kiest. Elke organisatie geeft traineeships namelijk vorm op hun unieke manier! Om het allemaal toch wat makkelijker te maken, heeft student.be een lijst opgesteld met de beste traineeships van 2019-2020 (willekeurige volgorde):

1. Proximus Management Trainee Porgram

Als je voor een traineeship bij Proximus kiest, kies je voor een intensief opleidingsprogramma vol met kennis over de laatste technologieën en innovaties van experten uit alle domeinen. Bovendien krijg je gedurende 2 jaar de kans om samen te werken met de beste specialisten en expertise op te bouwen in verschillende domeinen waaronder Marketing, Strategie, Innovatie, Logistiek, Cyber Security, ICT, Big Data, Sales, Finance etc. Met een hoog potentieel en een uitgesproken passie voor één van de bovenvermelde domeinen kun je na het volgen van dit tweejarig ontwikkelingsprogramma een positie krijgen in één van hun departementen. Masters in economie, management, marketing, informatica, financiën, burgerlijk, industrieel of handelsingenieur of een gelijkaardige richting zijn allemaal welkom!

2. Luminus Traineeship 2020

De strijd tegen klimaatverandering is het belangrijkste wereldwijde agendapunt vandaag. En dat zal het nog decennia lang blijven. Als energieleverancier staat Luminus in het hart van dat verhaal. Het is aan ons als energieleverancier om onze energie groener te maken, om duurzamere elektriciteit te leveren die gezinnen en bedrijven toelaat comfortabel te leven zonder het milieu te belasten.

Onze Luminus-ambitie is hier duidelijk! We willen de geprefereerde energiepartner worden door onze klanten te helpen hun CO2-voetafdruk te verkleinen met innovatieve energie-efficiënte oplossingen en hernieuwbare energie. Deel jij onze groene ambitie en kan je niet wachten om hierin samen met 2000 andere collega’s het verschil te maken? Schrijf je dan nu in en word 1 van onze Luminus Trainees!

3. ING International Talent Program 2020

Door deel te nemen aan het ING International Talent Program 2020 (IITP) krijg je de kans om een rol te spelen in de verandering die ING wil doorvoeren. Innovatief en wendbaar zijn zijn, zijn belangrijke elementen om onze klanten nu en in de toekomst een uitstekende service te bieden en we verwachten dat je een drijvende kracht daarin bent. De IITP is een uitdagende, boeiende weg van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Deze ervaring opent deuren naar talloze mogelijkheden binnen ING, het enige wat je hoeft te doen is je volledig te engageren en de uitdaging aan te gaan.

3. Traineeship Logistiek Management bij Colruyt Group

Wil je graag groeien naar een leidinggevende functie, heb je een gezonde interesse in logistiek en spreekt people management jou aan? Dan is dit 12 maand durende traineeship op jouw lijf geschreven! Je komt terecht in een familiaal bedrijf waar #samendoen #samengroeien & #samendromen centraal staan. Het ultieme doel van dit traineeship: vanaf dag één #samen met je team een voelbaar verschil maken. Samen met jouw mentor die zorgt voor de nodige coaching en begeleiding werk je op projectbasis in distributiecentra om alle aspecten van de job te ontdekken. Spreekt jou dit wel aan en wens je graag nog wat meer info? Dat kan door hier te klikken!

4.​ Traineeship bij bpost

Kies je voor een traineeship bij bpost, dan kies je voor uitdagende projecten met zin. Want als internationale dienstverlener van pakjes- en e-commercelogistiek en één van de grootste werkgevers van België verbindt bpost miljoenen mensen, bedrijven en gemeenschappen. Niemand anders is zo verweven in de maatschappij. 

"Collega’s beschouwen trainees niet als iemand die even snel komt proeven en langskomt. Je maakt echt deel uit van het team, van het huis. Je kan hier ook gerust een project voorstellen en lanceren. Dat aanmoedigen om initiatief te nemen en impact te hebben, zit echt in de cultuur.

Emma – bpost media, Market Intelligence Expert.

Solliciteren kan je door hier te klikken! 

bpost traineeship

 


 

Zoals je kan zien is er veel keuze als het aankomt op een bepaalde sector of een bepaalde job, maar er is voor iedereen wat wils. Hebben deze traineeships je interesse gewekt? Dan is het enige wat je nu te doen staat, kiezen! Hieronder vind je nogmaals een overzicht van de vacatures voor de traineeships!?

 
 

Gerelateerde vacatures

 • =job.status_text

  HR Communication Intern

  Proximus Stage
  1030 Brussel
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Bachelor Statuut: Voltijds
Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid