De beste Traineeships voor Young Graduates met internationale ambities | Student Life | Student.be

De beste Traineeships voor Young Graduates met internationale ambities

 Maar wie graag reist, moet het zich allemaal ook kunnen veroorloven. Dankzij internationale bedrijven zoals Meltwater, ING en UNILIN kan je zonder problemen werk en plezier koppelen.

Misschien heb je het opgelopen tijdens je Erasmus of misschien heb je het altijd al gehad, maar die internationale kriebels laten je niet meer los! Maar wie graag reist, moet het zich allemaal ook kunnen veroorloven. Dankzij internationale bedrijven zoals Meltwater, ING en UNILIN kan je zonder problemen werk en plezier koppelen.  

Meltwater 

Meltwater is een internationale marktleider in media intelligence; met de nieuwste technologieën monitoren en analyseren zij online data en voorzien ze wereldwijd meer dan 20.000 klanten van waardevolle inzichten uit digitale media. Als één van de snelst groeiende softwarebedrijven in Europa en met kantoren in maar liefst 27 landen, zullen er dus genoeg mogelijkheden zijn om de wereld te verkennen while on the job! 

Het Meltwater Internationaal Management Traineeship biedt je bovendien een extreem ambitieus carrièrepad aan met uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei in een jonge en internationale omgeving. Als Belgische starter mag je bijvoorbeeld meteen aan de slag in het hoofdkantoor in hartje Amsterdam

ING

ING is misschien van Nederlandse oorsprong, maar ondertussen is het een wereldwijd opererende multinational met een tal van vertakte dochterondernemingen en vertegenwoordigingen over heel de wereld. Bij ING krijg je het schaalvoordeel van een grote internationale groep én de in elk land afzonderlijke aanwezige knowhow. 

Het International Talent Program (ITP) bij ING  geeft Young Graduates de kans om zoveel mogelijk ervaring op te doen, in verschillende departementen. Als onderdeel van het ITP krijg je  trainingen en opdrachten in het buitenland, om je  te stimuleren om jezelf te ontwikkelen als wereldburger. Voor je derde functie binnen de traineeship kan je bijvoorbeeld een opdracht kiezen in eender welk ING-kantoor ter wereld. Hong Kong? Spanje? Singapore? Amerika? Aan jou de keuze! 

UNILIN

UNILIN produceert laminaatvloeren, samengestelde parketvloeren en luxe vinylvloeren onder de merken Quick-Step en Pergo, naast panelen op houtbasis, sierpanelen, daksystemen en isolatieplaten. Sinds 2005 maakt UNILIN deel uit van het Amerikaanse, beursgenoteerde Mohawk Industries met productie-eenheden in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Rusland en Azië.

Voor hun divisie Panels, meer bepaald hun high end niche activiteiten in Mezzanine vloeren onder het merk Berghoef, met productiesites in Amsterdam(NL) en Bischweier(DE) is UNILIN nog op zoek naar een Young Graduate Engineer Sales Support die ter plaatse de uitdaging aangaan om de schakel tussen Sales en Productie te vormen. Nederland of Duitsland? Jij kiest!

Gerelateerde vacatures

 • =job.status_text

  Technology Developer

  Atlas Copco Startersjob
  2610 Antwerp
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds
 • =job.status_text

  Customer Loyalty Member

  ING Startersjob
  1000 Brussels
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds
 • 2017-09-04
  =job.status_text

  L&D Consultant

  De Opleidingscoach Startersjob
  2000 Antwerpen
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Master Statuut: Voltijds
Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid