De beste Traineeships voor Young Graduates met internationale ambities | Student Life | Student.be

De beste Traineeships voor Young Graduates met internationale ambities

 Maar wie graag reist, moet het zich allemaal ook kunnen veroorloven. Dankzij internationale bedrijven zoals Meltwater, ING en UNILIN kan je zonder problemen werk en plezier koppelen.

Misschien heb je het opgelopen tijdens je Erasmus of misschien heb je het altijd al gehad, maar die internationale kriebels laten je niet meer los! Maar wie graag reist, moet het zich allemaal ook kunnen veroorloven. Dankzij internationale bedrijven zoals Meltwater & Daikin kan je zonder problemen werk en plezier koppelen!  

Meltwater 

Meltwater is een internationale marktleider in media intelligence en heeft haar hoofdkantoor in San Francisco. Met de nieuwste technologieën monitoren en analyseren zij online data en voorzien ze wereldwijd meer dan 20.000 klanten van waardevolle inzichten uit digitale media. Als één van de snelst groeiende softwarebedrijven in Europa en met kantoren in maar liefst 27 landen, zullen er dus genoeg mogelijkheden zijn om de wereld te verkennen while on the job! 

Het Meltwater Internationaal Management Traineeship biedt je bovendien een extreem ambitieus carrièrepad aan met uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei in een jonge en internationale omgeving. Als Belgische starter mag je meteen aan de slag in de vestiging in hartje Amsterdam!

Interesse? Bekijk dan hier de vacature en ga ervoor!


Daikin

Daikin Europe N.V. (DENV) is een multinationale en toonaangevende fabrikant en leverancier van HVAC-R (verwarming, ventilatie, airconditioning en koeling) apparatuur. Vandaag de dag beschikt de Daikin Europe Group over een krachtig verkoopnetwerk van 17 filialen, 4 verkoopkantoren en een volledig netwerk van onafhankelijke distributeurs en verkoopcontracten in meer dan 50 landen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.  

Als international Trainee bij Daikin krijg je de kans om het bedrijf vanuit verschillende invalshoeken en verschillende perspectieven te zien. Bovendien bouw je ook een solide netwerk op binnen het bedrijf en ontmoet je mensen uit verschillende culturen en met verschillende achtergronden. 
 

Interesse? Bekijk dan hier de vacature en waag je kans! 

Gerelateerde vacatures

Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid