De beste Traineeships voor Young Graduates met internationale ambities

Misschien heb je het opgelopen tijdens je Erasmus of misschien heb je het altijd al gehad, maar die internationale kriebels laten je niet meer los! Maar wie graag reist, moet het zich allemaal ook kunnen veroorloven. Dankzij internationale bedrijven zoals Meltwater en ING kan je zonder problemen werk en plezier koppelen. 

Een internationale carrière. Velen dromen ervan. Een goede manier om te werken en tegelijkertijd de wereld te ontdekken is om te beginnen bij een internationaal bedrijf! 

Meltwater 

Meltwater is een internationale marktleider in media intelligence; met de nieuwste technologieën monitoren en analyseren zij online data en voorzien ze wereldwijd meer dan 20.000 klanten van waardevolle inzichten uit digitale media. Als één van de snelst groeiende softwarebedrijven in Europa en met kantoren in maar liefst 27 landen, zullen er dus genoeg mogelijkheden zijn om de wereld te verkennen while on the job! 

Het Meltwater Internationaal Management Traineeship biedt je bovendien een extreem ambitieus carrièrepad aan met uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei in een jonge en internationale omgeving. Als Belgische starter mag je bijvoorbeeld meteen aan de slag in het hoofdkantoor in hartje Amsterdam

ING

ING is misschien van Nederlandse oorsprong, maar ondertussen is het een wereldwijd opererende multinational met een tal van vertakte dochterondernemingen en vertegenwoordigingen over heel de wereld. Bij ING krijg je het schaalvoordeel van een grote internationale groep én de in elk land afzonderlijke aanwezige knowhow. 

Het International Talent Program (ITP) bij ING  geeft Young Graduates de kans om zoveel mogelijk ervaring op te doen, in verschillende departementen. Als onderdeel van het ITP krijg je  trainingen en opdrachten in het buitenland, om je  te stimuleren om jezelf te ontwikkelen als wereldburger. Voor je derde functie binnen de traineeship kan je bijvoorbeeld een opdracht kiezen in eender welk ING-kantoor ter wereld. Hong Kong? Spanje? Singapore? Amerika? Aan jou de keuze! 
 

Gerelateerde vacatures