Deze bedrijven zijn altijd op zoek naar jobstudenten | Student Life | Student.be

Deze bedrijven zijn altijd op zoek naar jobstudenten

Heb jij nog geen studentenjob voor de zomer? Of wil je hier en daar nog wat extra geld verdienen? Bij de volgende bedrijven kan je altijd aankloppen voor een leuke studentenjob in je eigen regio:

Studentenjobs in de Horeca

Het bedrijf Mise En Place is steeds op zoek naar studenten om in de horeca te werken. De jobstudenten worden uitgestuurd naar onder andere festivals, concerten, voetbalwedstrijden en nog vele andere evenementen om in de bediening of keuken te werken. Het enige dat je nodig hebt is een glimlach en zin om te werken. Mise En Place is ook actief in verschillende steden in België.

Street Marketing bedrijven bieden regelmatig vacatures voor studenten

Bedrijven als Activate en Pepperminds staan bekend om het inzetten van jobstudenten voor street marketing. Denk hierbij vooral aan het aanspreken van mensen op straat of aan huis voor organisaties als WWF, Childfocus, HelloFresh, … Een vlotte babbel en een ambitieuze mindset is alles dat je nodig hebt om potentiële klanten te overtuigen. Activate en Pepperminds zijn actief in een groot deel van België, dus waarschijnlijk kan je ook dicht bij huis werken.

Interimkantoren zijn altijd op zoek naar jobstudenten

Dit zal voor jou vast geen geheim zijn, maar interimkantoren zijn ook steeds op zoek naar studenten voor veel verschillende vacatures. Voorbeelden hiervan zijn ASAP, Flexpoint, Manpower of T-Interim. De jobs die zij aanbieden variëren van barista in Starbucks tot televisie-redactie bij Persgroep. Kortom, voor ieder wat wils. Bekijk zeker eens de vacatures op onze website, je kan vast wel iets vinden dat bij jou past!

Field marketing bureaus werken het hele jaar door met studenten

Hamilton Bright en Think&Go zijn constant op zoek naar studenten om promotie te maken voor de merken waarmee zij samenwerken. Dit betekent dat je in winkels of op straat informeert over de producten van deze merken, en voor sommige acties goodies uitdeelt. Je kan dus bijvoorbeeld werken voor Nespresso of SodaStream, en misschien zelf meegenieten van de producten die jij promoot! Ook bij deze bedrijven werk je meestal in je eigen regio.

Zoals je dus kan zien zijn er dus voldoende opties voor als jij dringend een vakantiejob nodig hebt. Aarzel dus niet om te solliciteren bij deze bedrijven, want door de flexibiliteit van de jobs kan je vaak meer dan één combineren.  

Gerelateerde vacatures

 • 2018-09-05
  =job.status_text

  English Teacher for children

  Kids&Us Language School Stockel Studentenjob
  1150 Woluwe-Saint-Pierre
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut:
 • =job.status_text

  Merchandiser | Brussel

  Hamilton Bright Studentenjob
  1000 Brussel
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut:
 • 2018-07-17
  =job.status_text

  Studenten verkoop

  t-interim Malle Studentenjob
  2980 Zoersel
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut:
Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid