Deze bedrijven zijn altijd op zoek naar jobstudenten | Student Life | Student.be

Deze bedrijven zijn altijd op zoek naar jobstudenten

Heb jij nog geen studentenjob voor de zomer? Of wil je hier en daar nog wat extra geld verdienen? Bij de volgende bedrijven kan je altijd aankloppen voor een leuke studentenjob in je eigen regio:

Geef bijles en boost je cv!

Ben je op zoek naar een bijverdienste die meteen ook meerwaarde is op je cv? BijlesHuis.be brengt je in contact met geselecteerde leerlingen en studenten die hulp zoeken bij vakken waar jij net een krak in bent. Zo hoef je zelf niet actief op zoek te gaan naar nieuwe studenten. Je bepaalt bovendien zelf wanneer je de lessen inplant en geeft les in je eigen omgeving of online. Leuke extra: je hoeft zelf geen administratie te doen. BijlesHuis regelt dit allemaal voor jou via de Deeleconomie. Op die manier hebben de bijlesuren die je geeft, geen impact op het beperkte aantal uren dat je mag werken als jobstudent!

Studentenjobs in de Horeca

Flying Service is steeds op zoek naar studenten om in de horeca te werken. Flying Service is gespecialiseerd in het ondersteunen van grote en kleine evenementen met eigen opgeleid horecapersoneel. Als jobstudent word je uitgestuurd naar huwelijksfeesten, VIP evenenemten, 1ste klasse voetbalwedstrijden. Je wordt steeds ingezet om te werken tijdens de bediening of in de keuken. Het enige dat je nodig hebt is een glimlach en zin om te werken. Flying Service is door heel Vlaanderen en Brussel actief.

Street Marketing bedrijven bieden regelmatig vacatures voor studenten

Bedrijven als Activate en Pepperminds staan bekend om het inzetten van jobstudenten voor street marketing. Denk hierbij vooral aan het aanspreken van mensen op straat of aan huis voor organisaties als WWF, Childfocus, HelloFresh, … Een vlotte babbel en een ambitieuze mindset is alles dat je nodig hebt om potentiële klanten te overtuigen. Activate en Pepperminds zijn actief in een groot deel van België, dus waarschijnlijk kan je ook dicht bij huis werken.

Interimkantoren zijn altijd op zoek naar jobstudenten

Dit zal voor jou vast geen geheim zijn, maar interimkantoren zijn ook steeds op zoek naar studenten voor veel verschillende vacatures. Voorbeelden hiervan zijn ASAP, Flexpoint, Manpower of T-Interim. De jobs die zij aanbieden variëren van barista in Starbucks tot televisie-redactie bij Persgroep. Kortom, voor ieder wat wils. Bekijk zeker eens de vacatures op onze website, je kan vast wel iets vinden dat bij jou past!

Field marketing bureaus werken het hele jaar door met studenten

Hamilton Bright en Think&Go zijn constant op zoek naar studenten om promotie te maken voor de merken waarmee zij samenwerken. Dit betekent dat je in winkels of op straat informeert over de producten van deze merken, en voor sommige acties goodies uitdeelt. Je kan dus bijvoorbeeld werken voor Nespresso of SodaStream, en misschien zelf meegenieten van de producten die jij promoot! Ook bij deze bedrijven werk je meestal in je eigen regio.

Zoals je dus kan zien zijn er dus voldoende opties voor als jij dringend een vakantiejob nodig hebt. Aarzel dus niet om te solliciteren bij deze bedrijven, want door de flexibiliteit van de jobs kan je vaak meer dan één combineren.  

Gerelateerde vacatures

Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid