Meet Meltwater op 7 Mei! | Student Life | Student.be

Meet Meltwater op 7 Mei!

Meet Meltwater event en word young graduate voor hun management traineeship

Meltwater groeit hard en zoekt naar sterke kandidaten die onderdeel willen zijn van het Internationaal Management Traineeship! Daarom organiseren zij op 7 Mei het ‘Meet Meltwater’ evenement. Op die dag kan je Meltwater laagdrempelig leren kennen in het Warwick hotel te Brussel. Het Benelux Meltwater team zal tekst en uitleg geven over hun cultuur, het product én het Internationaal Management Traineeship. 

Meltwater is één van de meest succesvolle en snelst groeiende SaaS-bedrijven ter wereld. Met 56 kantoren in 27 landen bedient Meltwater meer dan 30.000 ondernemingen. In de kern bedienen ze MarCom en PR professionals met ‘outside insights’: inzichten vanuit social media waarop ze strategische inzichten verwerven over henzelf, concurrenten en de belangrijkste trends uit de markt.

Als bedrijf richten ze zich tijdens de sollicitatie op jouw potentieel, niet alleen op de ervaringen die je hebt opgedaan. Ze zijn er zich ervan bewust dat de eisen aan een baan zijn veranderd. Iedereen wil bijdragen aan iets groots, iets veranderen, werk dat impact heeft en bijdraagt ​​aan persoonlijke ontwikkeling. Meltwater faciliteert deze wensen.

De cultuur is gebaseerd op het geloof in hun mensen. Zij zijn de sleutel tot het wereldwijde succes van het bedrijf. Ze streven naar het creëren van een omgeving waarin ze elkaar motiveren om elkaars sterke punten te ontwikkelen en het beste uit het individu te halen. Iedereen heeft vanaf het begin een manager, die hulp en advies kan bieden, maar ook zorgt voor vrijheid en individualiteit.

Ze zijn vooral op zoek naar toegewijde en ambitieuze Young Graduates die graag de handen uit de mouwen steken en bijdragen aan de algehele groei van het bedrijf. Als Belgische Management Trainee bij Meltwater zal jij namelijk een belangrijke rol spelen in Amsterdam en helpen aan de ontwikkeling van Meltwaters voetafdruk in de Benelux! 

Hoe moet je je inschrijven ?

Simpel, upload je CV en motivatie via deze link. Er is slechts plaats voor max 25 Young Graduates, dus wees snel! 

Even om samen te vatten:

  • Wanneer: Dinsdag 7 Mei 2019
  • Waar: Warwick Hotel, Rue Duquesnoy 5, 1000, in Brussel
  • Timing: 17:00 - 19:00
  • Aantal mogelijke deelnemers: max 25 - definitieve uitnodiging na het invullen van het formulier
  • Inschrijven: HIER
  • Deadline aanmelding: 3 mei 2019

Maak kennis met de mensen achter Meltwater en wie weet maak jij binnenkort deel uit van dit jonge en internationaal bedrijf! 

Gerelateerde vacatures

Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid