Een eerste job waar je je professioneel en persoonlijk kan ontplooien? Dat kan bij Pensiontheker! | Student Life | Student.be

Een eerste job waar je je professioneel en persoonlijk kan ontplooien? Dat kan bij Pensiontheker!

Werken bij Pensiontheker

Je hebt misschien nog niet van Pensiontheker gehoord, maar dit jonge bedrijf telt vandaag 50 medewerkers die verspreid zitten over verschillende banken en verzekeraars in België. Ze werken er doorgaans op de back office en zijn als flexibele werkkrachten van onschatbare waarde voor de vaste medewerkers. Ze helpen hen met het wegwerken van achterstand en het verwerken van de vele dossiers tijdens piekmomenten. 

Outsourcing is niet nieuw, er bestaan vandaag verschillende bedrijven die zulke diensten aanbieden. Pensiontheker onderscheidt zich wel met een bijzondere aanpak. Ze bieden een traject waarin iedere medewerker persoonlijk en professioneel kan groeien. Enkele goede redenen om vandaag nog te solliciteren: 

1. Motivatie is belangrijker dan je cv

Dat lees je goed. Het Pensiontheker team bestaat uit heel uiteenlopende profielen. Dat komt omdat je ingesteldheid je belangrijkste asset is. Bereid om bij te leren op jouw tempo? Dat is voldoende. Via een leertraject op maat stoomt Pensiontheker je klaar voor je eerste project en je verdere professionele carrière.  

2. Menselijke aanpak

PensionthekerBij Pensiontheker houden ze van een gemoedelijke bedrijfscultuur. De deur van de HR-medewerkers en zaakvoerder staat altijd open voor een gesprek over je noden, wensen of dromen. Dit komt omdat ze persoonlijke groei net zo belangrijk vinden als je professionele groei. Een mooi voorbeeld? Een (veilig) persoonlijk bezoek van zaakvoerder Jeroen bij alle medewerkers met een PT entry kit tijdens COVID-19. Een kit die alles bevat om de heropstart op project goed te laten verlopen waaronder mondmaskers, handgels en gezonde snacks!

3. Teamdagen

Er wordt hard gewerkt bij Pensiontheker, maar af en toe mag de boog iets minder gespannen staan. Ongeveer vier keer per jaar wordt er een teamdag of teamavond georganiseerd. Het hoofddoel van deze momenten is om elkaar beter te leren kennen. Je zal bijna iedere keer nieuwe gezichten zien, aangezien iedereen op verschillende projecten zit. Pensiontheker staat gekend om deze hoogdagen waar plezier en leren samenkomen. Op hun Facebookpagina kan je meegenieten aan de hand van de vele sfeerbeelden. 

4. Ervaring in multinationals, gezelligheid van KMO

Je hebt de kans om op korte tijd ervaring op te doen bij verschillende grote banken en verzekeraars in België. Dit staat goed op je cv en zorgt voor een fijne, afwisselende job. Daarnaast kan je ook nog steeds genieten van de gezelligheid van een KMO met een horizontale bedrijfsstructuur. 

5. Aantrekkelijk startersloon en veel (heel veel) extralegale voordelen

Even belangrijk als een fijne werkomgeving zijn de ‘harde’ cijfers: hoeveel verdien ik en wat zijn eventuele andere voordelen? Pensiontheker biedt een aantrekkelijk startersloon en heel veel extralegale voordelen waardoor je je weinig zorgen hoeft te maken over medische kosten (ook je bezoek aan de dokter en medicatie), boodschappen, GSM-abonnement, enzovoort. 

Klinkt Pensiontheker als een bedrijf voor jou? Waag dan snel je kans en ontdek hieronder de openstaande vacatures voor starters . Ze kijken er naar uit je te leren kennen! 

Gerelateerde vacatures

 • 2021-06-01
  =job.status_text

  Equipier au sol

  SPRL PEARL BALLOON Studentenjob
  1490 COURT ST ETIENNE
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut:
 • =job.status_text

  Internship Marketing

  Zerocopy Stage
  1000 Brussel
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Deeltijds 
Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid