Een fantastische carrièrestart als Young Graduate bij UNILIN | Student Life | Student.be

Een fantastische carrièrestart als Young Graduate bij UNILIN

Waarom kiezen Young Graduates voor UNILIN? Wat betekent het voor hen om hier te werken? We vroegen het aan Corneel De Baere, Lean Engineer bij UNILIN.  In Juni 2017 gestart als “young graduate” en zich momenteel volop aan het ontplooien en ontwikkelen binnen de organisatie. 
 

 

Een klik, vanaf de eerste kennismaking

Sinds 2008 investeert UNILIN in het Campus Recruitment Program. UNILIN gelooft sterk in de kracht van jong talent en de vraag naar young graduates neemt elk jaar toe. “Na een breed, kennismakend gesprek wist ik al snel wat ik wou. Ik voelde onmiddellijk een klik met UNILIN en vond hier een uitdagende job die perfect aansluit bij mijn Master in Productiemanagement. Bij Unilin krijg ik bovendien de kans om te ondernemen en dat was voor mij een zeer belangrijke voorwaarde” aldus Corneel, Industrieel Ingenieur Elektromechanica. Deze klik of fit met de bedrijfscultuur vindt UNILIN heel belangrijk in de aanwerving van young graduates. Ze moeten echt passen binnen het team en de organisatie.

Persoonlijk groeitraject

Ook potentieel is een belangrijke factor bij de aanwerving van jonge starters. UNILIN is gericht op zoek naar young graduates die willen en kunnen meegroeien met de organisatie. “Je krijgt bij UNILIN echt de kans om je te bewijzen. Ik kreeg vanaf de start vrijheid, verantwoordelijkheid en veel ruimte om zelf initiatief te nemen. Ik ben zelf in een  nieuw segment binnen productie terechtgekomen, namelijk Lean (i.e. maximale waarde realiseren via een zo efficiënt mogelijk productieproces). Toch had UNILIN het vertrouwen om een young graduate aan te werven. Kiezen voor UNILIN is kiezen voor een persoonlijk groeitraject. De technische uitdagingen die daarbij komen kijken, zijn van onschatbare waarde voor beginnende ingenieurs”. Niettegenstaande is begeleiding ook belangrijk, beaamt Corneel: “Ik kan altijd bij mijn manager terecht voor coaching en we zijn heel goed afgestemd op elkaar”.

Unieke bedrijfscultuur

“Wat ik kan meegeven aan studenten die binnenkort op zoek gaan naar hun eerste uitdaging, is te vertrekken vanuit je talenten en kwaliteiten. Kies voor een bedrijf waarvan de cultuur fit met je persoonlijkheid, daar zal je je echt optimaal kunnen ontwikkelen.” zegt Corneel. De bedrijfscultuur van UNILIN is gebouwd op 4 kernwaarden: passie, ondernemerschap, excellentie en respect. UNILIN gaat dan ook gericht op zoek naar gepassioneerde jonge starters met de wil om the extra mile te gaan. “Daar kan ik me volledig in vinden, ik herken dit ook bij al mijn collega’s”, aldus Corneel.

Mogelijkheden binnen de hele organisatie

Niet enkel binnen productie zijn er kansen voor starters. Ook dit jaar gaat UNILIN opnieuw op zoek naar heel wat young graduates in verschillende afdelingen. Naast Productie zijn er mogelijkheden binnen R&D, Finance, Accounting, IT, Sales, Marketing en Supply Chain. Corneel bevestigt: “Je werkt hier in een jonge, dynamische en innovatieve omgeving. Zit je zelf vol passie en ondernemerschap, dan kan je bij UNILIN een fantastische carrièrestart nemen.”

 

Je kan alvast solliciteren voor de volgende Young Graduate jobs:
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gerelateerde vacatures

 • =job.status_text

  Junior QA Testing Analyst

  FAMOCO Startersjob
  1000 Bruxelles
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Bachelor Statuut: Voltijds
 • =job.status_text

  Inspecteur Bouwkunde

  SGS Startersjob
  2030 Antwerpen
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds
 • =job.status_text

  Administratief bediende

  Spring Professional Startersjob
  1930 Zaventem
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Bachelor Statuut: Voltijds
 • =job.status_text

  Inspecteur Elektriciteit

  SGS Startersjob
  2030 Antwerpen
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds
Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid