Het Young Graduates Programma bij Xylos: Nicholas getuigt | Student Life | Student.be

Het Young Graduates Programma bij Xylos: Nicholas getuigt

Wat houdt het IT traineeship in en leer van de ervaringen van Nicholas

Nicholas Jonckheere (24 jaar) is SharePoint Consultant en getuigt over zijn traineeship bij Xylos.

Wat houdt het traineeship in? 

Gedurende 4 maanden word je begeleid, werk je samen en volg je opleidingen tot het behalen van certificaten: je wordt als het ware klaargestoomd voor het echte leven als consultant. 

Dankzij het brede basispakket maak je kennis met onze verschillende technologieën en zo kan je zelf mee bepalen in welke richting je wil doorgroeien: Strategisch advies rond digitale transformatie, Cloud, Virtualisatie, Storage, O365, IoT/Big Data, Infrastructure as Code, …. Daarnaast volg je een reeks soft skills-trainingen waardoor je zelfverzekerd met je eerste projecten aan de slag kan.

Nadien ben je van A-Z betrokken bij onze verschillende projecten of het systeembeheer en de IT-supportactiviteiten bij onze klanten. Kortom, een TOP programma voor jong TOP talent.

Hoe heeft Nicholas het ervaren?

“Het Young Graduates Program van Xylos is een unieke opportuniteit voor iedereen die aan de slag wil gaan in een dynamische organisatie die steeds mee is met de laatste trends op de markt. Het biedt opportuniteiten voor jongeren die al perfect weten welke richting ze uit willen, maar biedt ook de mogelijkheid aan diegene die nog twijfelen. Tijdens het programma maak je namelijk kennis met alle domeinen waarin Xylos actief is en kan je nog kiezen welke richting je uit wil. De werknemers bij Xylos zijn zeer enthousiast en zijn steeds bereid om te antwoorden op al je vragen waardoor je op korte tijd bijzonder veel bijleert.”

Wanneer en hoe solliciteren?

We starten op 1 september 2018. Solliciteer hieronder meteen voor dit traineeship, of ga via de 'eerste job' sectie op student.be!

Heb je nog extra vragen en wil je ons graag even ontmoeten? We hebben een informele locatie in Gent, Antwerpen of Brussel waar we graag even langskomen!

Veel succes!
 

Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid