Een virtueel bezoek aan de grootste Volvo Truck fabriek ter wereld! | Student Life | Student.be

Een virtueel bezoek aan de grootste Volvo Truck fabriek ter wereld!

Virtuele tour bij Volvo Trucks

In niet-Covid tijden ontvangen wij gewoonlijk heel wat studenten op onze bedrijfssite in Gent. We zijn altijd trots om onze fabriek te tonen aan bezoekers. Elke dag bouwen hier meer dan 2000 collega’s gepassioneerd de mooiste Volvo-vrachtwagens.  En wie onze fabriek bezoekt, is steevast onder de indruk van zo veel bedrijvigheid!

Gelukkig investeerden we een tijdje terug in een virtuele rondleiding,  zodat ook individuele geïnteresseerden – een sollicitant bijvoorbeeld - een blik zou kunnen werpen in onze fabriek. En die virtuele tour komt vandaag goed van pas, nu  echte bezoeken  even niet meer kunnen. Naast letterlijk rondwandelen in onze fabriek, kun je ook luisteren naar verhalen van onze medewerkers. Op die manier kunnen we toch nog steeds onze passie delen!

Benieuwd? Breng ons een digitaal bezoekje!

Ga je binnenkort naar een jobbeurs? We ontmoeten jou graag bij de Volvo Group stand. Je kan daar met een Virtual Reality-bril nog ‘levensechter’ een kijkje nemen in onze fabriek.

Binnenkort breiden we de virutele tour verder uit met een rondleiding in het grootste distributiecentrum van de Volvo Group, dat zich ook op onze Gentse site bevindt.

De virtuele rondeleiding is gemaakt in samenwerking met een externe firma, Poppr, en met input van heel wat enthousiaste collega’s. Het initiatief is er gekomen met hulp van Ago Jobs & HR (een van onze inhousekantoren) die ons helpen zoeken naar het juiste talent. 

Ben jij dat enthousiaste talent dat graag wil meewerken aan duurzame transportoplossingen voor de toekomst? Bekijk onze vactures en stageplaatsen op www.mijnvolvojob.be!

 

Gerelateerde vacatures

 • =job.status_text

  Junior Software Architect

  Volvo Group Startersjob
  B-9041 Gent
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Master Statuut: Voltijds
Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid