ESCP, een Franse Business School, nodigt je uit voor hun virtuele infodag op 30 januari | Student Life | Student.be

ESCP, een Franse Business School, nodigt je uit voor hun virtuele infodag op 30 januari

ESCP virtuele opendeurdag 30 januari

Ben je een student aan een middelbare school, volg je een voorbereidingsprogramma of volg je een bachelor of master op dit moment en spreekt een opleiding aan een Business School jou wel aan? Dan is een opleiding aan ESCP, een Franse Business School met internationale uitstraling, misschien wel iets voor jou!

Waarom ESCP?

ESCP Business School werd in 1819 opgericht en heeft ervoor gekozen om verantwoord leiderschap te onderwijzen, open te staan voor de wereld en zich te baseren op het Europese multiculturalisme.

ESCP in enkele cijfers: ESCP bestaat al meer dan 200 jaar, er zijn 6 campussen verspreid over verschillende grootsteden in Europa, ESCP heeft 130 partnerinstellingen7000 studenten en 65000 alumni. De school staat ook hoog op de wereldwijde ranking: op #11 in de algemene ranking, de Master in Management staat op #6, de Master in Finance op #2 en de MSc in Big Data & Business Analytics op #4.

Een greep uit de mogelijke opleidingen:

1. Bachelor in Management

Deze bacheloropleiding kan je volgen als je een middelbaar ASO-diploma op zak hebt. Het is een 3 jaar durende Engelstalige opleiding over alle algemene aspecten rond Management en je krijgt de kans om op 3 verschillende campussen van ESCP les te volgen. 

2. Master of Science      
Deze masteropleiding is voor studenten die al een bachelordiploma hebben en die al een duidelijk zicht hebben in welke sector of welk vakgebied ze aan de slag willen. Het programma duurt 1 tot 2 jaar en wordt volledig in het Engels gedoceerd.

3. Specialised Master

Dit is een ManaMa, dus je met al minstens 4 jaar gestudeerd hebben en een masterdiploma bezitten. Een Specialised Master duurt 1 jaar, waarvan 6 maanden les en 6 maanden stage. Je kan het programma zowel in het Frans als in het Engels volgen. Spreekt een dergelijke opleiding jou wel aan? Schrijf je dan nu in voor de virtuele opendeurdag op 30 januari 2021 van 9.00u tot 19.00u en stel al je vragen aan de adviseurs van ESCP!

Gerelateerde vacatures

 • =job.status_text

  Projectmanager Bouw

  Oak Properties Studentenjob
  2018 Antwerpen
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut:
 • 2021-03-13
  =job.status_text

  Conseiller en vente

  MEDIAZONE Studentenjob
  7100 La Louvière
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut:
Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid