Fidea heeft nog een plaatsje voor jou in hun nieuwe kantoor in hartje Antwerpen | Student Life | Student.be

Fidea heeft nog een plaatsje voor jou in hun nieuwe kantoor in hartje Antwerpen

Verzekeringen Fidea zoekt nog steeds naar nieuwe medewerkers in Antwerpen

Studeer je deze zomer af en zie jij een job bij een ambitieuze verzekeraar wel zitten? Lees dan nu verder!

Wat breng je mee? Je bachelor- of masterdiploma is jouw toegangsticket voor een leerrijk traject. Je hoeft geen specifieke verzekeringsopleiding achter de rug te hebben om bij Fidea aan de slag te kunnen. Enthousiasme, contactvaardig zijn, zin hebben in iets nieuws, een analytische kijk en een open blik op vandaag en op de toekomst: dát zijn je belangrijkste troeven.

Maak meteen een goede start! Als starter ben je bij Fidea aan het juiste adres. Je krijgt een mentor én de kans om je kennis en ideeën met ons te delen. De focus ligt op jou. Afhankelijk van je functie, wordt er een opleidingsplan gemaakt,  zowel voor alle technische kennis als voor bredere competenties om te groeien als medewerker. We vinden het niet meer dan normaal dat we in je persoonlijke ontplooiing investeren.

Een job in een sector die je aangenaam zal verrassen, wedden? Verzekeringen: is dat geen droge kost om de hele dag mee bezig te zijn? Wij gaan je heel snel het tegendeel bewijzen. De wereld verandert razendsnel, de consument evenzeer en de digitalisering gaat met de verzekeraars steeds vaker de uitdaging aan. Zelfrijdende auto’s, smarthomes en zoveel andere nieuwigheden waarop we antwoorden zoeken. Maar misschien vind jij samen met ons wel de oplossingen die ontbreken?  

Hou halt bij een verzekeraar in een trendy buurt! Sinds 15 mei vind je Fidea terug in de Kievitbuurt, vlak achter de Zoo, Antwerpen Centraal en het Comics Center. Hartje Antwerpen dus.  Je vindt er een job op mensenmaat bij een werkgever, die een familiale sfeer en een professionele aanpak nastreeft. Dat vanuit een moderne, aangename werkplek die mee is met de digitalisering. Tenzij je een dagje thuis werkt, maar dan hou je nauw contact met de collega’s op kantoor via Skype. Want bij Fidea werk je samen met een team, waarin je snel je plekje vindt. Een evenwichtige balans tussen je werk en privéleven vinden we evident. Zo geniet je van glijdende uren.  Maar zorg ervoor dat je niet allerlei teambuildingsactiviteiten mist zoals de fietsdag, de jaarlijkse Fidea-kwis, de yoga- en fruitweek, enz.

Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan NU op de vacatures onder dit artikel!
Bij extra vragen kan je steeds ook mailen naar jobs@fidea.be en onze HR-medewerkers Carina, Joke of Koen  vertellen je alles over  het Fidea’s programma voor Young Graduates. Meer lees je ook op onze LinkedIn pagina, waar je ons misschien intussen al wel volgt.

We wensen je veel succes met je blok en eindexamens! Tot binnenkort?

Praktisch: hoe bereik je ons?

  • Kom je met de fiets? Dan kun je die kwijt in de ruime, overdekte Fidea-fietsenstalling.
  • Met de trein stap je af in Antwerpen Centraal. Wandel richting Kievitplein en Van Immerseelstraat. In die straat vind je overigens ook een autoparking.

Fidea nv, Delacenseriestraat 1, 2018 Antwerpen – tel. 03/203 85 11 – www.fidea.be – volg Fidea via Linkedin, twitter en facebook
 

Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid