[GETUIGENIS] Ontdek het verhaal van Erik, Logistiek Management Trainee bij Colruyt Group | Student Life | Student.be

[GETUIGENIS] Ontdek het verhaal van Erik, Logistiek Management Trainee bij Colruyt Group

Logistiek Management Trainee bij Colruyt Group

Erik behaalde een diploma boekhouding en na zijn studies startte hij als boekhouder. Al snel merkte hij dat continu cijfermatig bezig zijn toch niet echt zijn ding was, dus ging ik op zoek naar iets anders. Hij deelt graag zijn ervaring als Logistiek Management Trainee bij Colruyt Group.

"Ik wou vooral graag bij een bedrijf aan de slag waar mensen geen nummers zijn en er aandacht is voor ieders potentieel. Ik voelde ook dat ik stilaan klaar was voor een Logistiek Management Trainee bij Colruyt Groupfunctie met wat meer verantwoordelijkheid, een job waarbij ik mensen kon ondersteunen. Bij Colruyt Group was ik meteen aan het juiste adres, want hier worden ontzettend veel inspanningen gedaan om samenwerking te stimuleren.

Als Young Professional is het altijd wat wennen en aftasten bij de start van een nieuwe job. Ik kreeg echter meteen een warm welkom en veel respect van mijn collega’s. Daarnaast merkte ik dat Colruyt Group iedereen aanmoedigt om mee te denken. Als trainee kreeg ik al meteen de kans om mijn eigen ideeën op tafel te gooien.

Ik ben trots en blij dat ik het traineeship doorlopen heb. In mijn job als teamleader logistiek stuur ik nu elke dag 30-40 medewerkers aan, wat mij een flinke dosis energie geeft. Je staat als teamleader zo dicht bij je personeel, waardoor je hun evolutie nauwgezet kan opvolgen. Mensen zien toewerken naar een bepaald doel om zichzelf te verbeteren en hen elke dag te zien groeien, dat geeft mij oprecht voldoening en goesting om weer aan de nieuwe werkdag te beginnen.

Als ik zie hoe ik gegroeid ben doorheen het traineeship, zowel op professioneel als persoonlijk vlak, dan ben ik echt trots."

Heeft Erik jouw interesse opgewekt voor het Logistiek Management Traineeship bij Colruyt Group? Neem dan snel een kijkje naar de vacature hieronder! 

Gerelateerde vacatures

Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid