[GETUIGENIS] Thijs getuigt over zijn ervaring als Logistiek Management Trainee bij Colruyt Group | Student Life | Student.be

[GETUIGENIS] Thijs getuigt over zijn ervaring als Logistiek Management Trainee bij Colruyt Group

Logistiek Management Trainee bij Colruyt Group

Na mijn universitaire studies startte ik in 2018 bij Colruyt Group als Logistiek Management Trainee en sinds mei 2019 werk ik fulltime als teamleader. Benieuwd naar mijn ervaring?

De mogelijkheden wat betreft flexibiliteit, verantwoordelijkheden van bij het begin en doorgroeien waren voor mij doorslaggevend bij mijn keuze voor het traineeship.Logistiek Management Trainee bij Colruyt Gruop

Ik heb mijn traineeship in 9 maanden afgerond. Alles ging ongelooflijk snel! Je wordt van bij het begin ondergedompeld in de werking van Colruyt Group. Je ontdekt in detail welke weg een product aflegt vooraleer dit bij de consument terechtkomt. Verbazingwekkend hoe veel stappen er allemaal bij komen kijken en vooral: wat een teamwork daar aan vooraf gaat. Iedereen draagt bij tot het grotere geheel. Wij werken allemaal samen aan een doel and we make it happen together! 

Als ik nu terugkijk op het parcours dat ik heb afgelegd bij het bedrijf, dan ben ik best wel onder de indruk. Na 9 maanden traineeship, werk ik als teamleader en leid ik een team van ongeveer 30 mensen, daar ben ik best trots op! We kennen elkaar goed, we weten wat we aan elkaar hebben en we groeien samen naar de beste resultaten. 

Het traineeship is een interessante en goede manier om een bedrijf vanbinnen en vanbuiten te leren kennen. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en je merkt dat je als persoon op korte tijd een grote groei doormaakt. Ik kan het niet genoeg benadrukken: ik werk in een hecht team waarin er wederzijds vertrouwen is en waar iedereen in elkaar gelooft. Daarom kom ik elke dag met veel plezier naar het werk.

Heeft Thijs je kunnen warm maken om ook als Logistiek Management Trainee bij Colruyt Group aan de slag te gaan? Neem dan snel een kijkje naar de vacature hieronder! 

Gerelateerde vacatures

Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid