Het Nestlé Young Talent Programme | Student Life | Student.be

Het Nestlé Young Talent Programme

Bij Nestlé hechten we veel belang aan de impact van de toekomstige generaties !

Voor deze reden, hebben we een aantal jaar geleden het Young Talent Programme, opgericht met als doel jong afgestudeerden alle mogelijke kansen te geven om zich te ontwikkelen en te evolueren.

Het Young Talent Programme biedt je de kans op een uitgebreide professionele ervaring in Marketing/Sales of Supply Chain. Je krijgt direct een vast contract en daarnaast vervul je tijdens het programma ook drie verschillende functies over een periode vier jaar. Als Young Talent doe je veel meer alleen maar observatie; je hebt je eigen verantwoordelijkheden, taken en wordt betrokken in belangrijke keuzes.  

Tijdens het Young Talent Programme kun je terecht komen in volgende functies, Sales Representatives, Junior Brand Manager, Digital Marketeer, Junior Key Account Manager, Demand Planner en nog vele andere. Dit allemaal voor onze A-merken zoals Lion, Nesquik, Galak, Perrier, Nespresso etc...

Onze Young Talent, Emma Himpe, junior CCSD Manager bij Nescafé getuigt:

“Het Young Talent Programma geeft je de unieke kans om snel door het bedrijf te bewegen en te proeven van verschillende categorieën. Ik zelf ben iemand die vaak verandering nodig heeft. Afwisseling van de job en bewegen binnen het bedrijf waren dan ook belangrijke criteria bij het zoeken naar de ideale toekomstige werkgever. Bij Nestlé heb ik perfect gevonden wat ik zocht.

Ik startte als vertegenwoordiger (Sales Representative) bij Nestlé Waters OOH (Out of Home). Hier heb ik mijn eerste sales ervaring gehad, de horeca wereld kunnen ontdekken en mijn sociale vaardigheden verder ontwikkelt. Het bood me een perfecte basis voor een verdere carrière in sales/marketing. Recentelijk, kreeg ik de mogelijkheid om de positie Junior CCSD (Category & Channel Sales Development) manager Nescafé op mij te nemen. Aangezien ik het knooppunt ben tussen sales en marketing, heb ik de opportuniteit om van beide partijen heel wat te leren. Elke dag is een ware uitdaging!

Toen ik afstudeerde aan Ugent met een marketing diploma op zak, had ik nooit kunnen dromen om onmiddellijk te starten in een bedrijf waar je elke dag bijleert, maar waar je ook gestimuleerd en aangemoedigd wordt om eigen projecten uit te denken en deze daarna ook zelf te verwezenlijken. Dagelijks mag ik mij steeds weer gelukkig prijzen dat ik in zo’n dynamisch en enthousiaste omgeving mag werken. Wat Nestlé voor mij uniek maakt, is de open cultuur en de mensen. Iedereen staat steeds klaar om te helpen, is gemotiveerd en streeft naar dezelfde doelen. Dit mag dan misschien wel als cliché overkomen, de realiteit is niets minder dan waar!”

Zit je in je laatstejaar Bachelor of Master?

Solliciteer hier voor 30 november 2018 en wie weet word jij de volgende Young Talent bij Nestlé!

Gerelateerde vacatures

 • =job.status_text

  Customer Solutions Analyst

  Nestlé Startersjob
  1070 Anderlecht
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds
Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid