Het Nieuwsblad: de ideale ‘partner in crime’ tijdens het academiejaar | Student Life | Student.be

Het Nieuwsblad: de ideale ‘partner in crime’ tijdens het academiejaar

Het Nieuwsblad de ideale krant voor studenten

Academiejaar 2020-2021 wordt er eentje om nooit te vergeten: online lessen en examens, amper nog naar de campus, aangepaste regelingen in de bibliotheek, beperkte sociale activiteiten, … Worden al deze veranderingen je iets te veel? Geen paniek, Het Nieuwsblad biedt je een dagelijkse houvast tijdens deze uitdagende periode.

Na inspanning komt… ontspanning! 

Al die online lessen, virtuele groepswerken en remote practica brengen heel wat stress met zich mee. Daarom is ontspanning minstens even belangrijk. Nu hobby’s beperkt worden omwille van de coronamaatregelen, kan Het Nieuwsblad de ideale manier zijn om je te ontspannen!

 • Voor de lifestyle people: op zoek naar de beste zelfbruiner of van plan om zelf je haar te knippen in deze coronatijden? Krul je op in je zetel met de weekendbijlage van Het Nieuwsblad: N-Magazine. Lees ook meteen even dat interessante interview met een spraakmakende BV en blader watertandend langs toffe recepten.
 • Voor de sportlovers: in Sportwereld volg je elke dag al jouw favoriete sportclubs. Gelukkig dat men besliste om de professionele competities niet stil te leggen, dus leesgenot à volonté! Sportwereld voorziet je op elk moment van de belangrijkste en recentste ontwikkelingen in de sport. 

 • Wat brain training om de verveling tegen te gaan: woordzoekers en sudoko’s staan op je te wachten, zowel in de papieren krant als online. Bovendien zijn er prijzen te winnen (hallo iPhone!), dus waar wacht je nog op? 
   
 • Liever eens iets anders dan lezen? Belúister dan eens Het Nieuwsblad: ontdek het aanbod aan podcasts. Kies je bijvoorbeeld voor de ‘Sjotcast’ (voetbal, duh ;-)) of hang je aan de lippen van de misdaadreporters in ‘De stemmen van assissen’?
   
 • Verwen jezelf na een dag studeren met een cheat meal. En waar kan dat nu beter dan in de frituur? Dat vinden ze bij Het Nieuwsblad ook. Daarom zoeken ze elk jaar naar de Beste Frituur van Vlaanderen. Een geluk dat je nog steeds bij de meeste frituren terecht kan voor een take away-bestelling, want nu weet jij wat doen als ontspanning vanavond: kies de Beste Frituur van jouw streek! 

   

 Je dagelijkse portie actualiteit 

We hoeven het je waarschijnlijk niet meer te vertellen: de actualiteit volgen tijdens je studies is heel belangrijk. Docenten en professoren steken in hun examenvragen maar al te graag een link naar actuele thema’s. Het Nieuwsblad zorgt ervoor dat je je hierover alvast geen zorgen hoeft te maken: 

 •  Je vindt er tal van verdiepende stukken over de meest uiteenlopende thema’s dankzij de kritische en verhelderende weekendbijlage NU.
   
 • Je houdt specifieke onderwerpen nauw in het oog.

  In de app en op de site van Het Nieuwsblad kan je aanduiden over welke onderwerpen je graag alles wilt weten. Daarnaast krijg je er ook aanbevelingen voor artikels over gelijkaardige onderwerpen. Wie weet stoot je zo nog op iets interessant voor jouw thesis!
   
 • Je spit ook door de oudere of regiogebonden artikels.

  Verschillende kranten, zoals Het Nieuwsblad, laten jou als abonnee in hun digitale archief graven. Je kan artikels tot maar liefst 2 jaar terug raadplegen, wat heel nuttig kan zijn voor jouw thesis. Daarnaast kan je bij de digitale versie van Het Nieuwsblad ook andere regiokaternen bekijken. Dit kan zeker van pas komen voor wie een streekgebonden onderwerp gekozen heeft.
   
 • Je volgt de actualiteit in video. Raak je al het lezen een beetje beu, ga dan eens naar het video-overzicht

 Ontdek hier de speciale studentendeals van 4UCAMPUS en koop je abonnement op Het Nieuwsblad met kortingen tot maar liefst -50%!

 Student.be & Het Nieuwsblad wensen jou alvast heel veel succes. Stay safe!


 

Gerelateerde vacatures

 • 2021-02-01
  =job.status_text

  babysit

  Kinderspel VOF Studentenjob
  2650 Edegem
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut:
Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid