Het Nieuwsblad: de ideale ‘partner in crime’ tijdens het academiejaar | Student Life | Student.be

Het Nieuwsblad: de ideale ‘partner in crime’ tijdens het academiejaar

Het Nieuwsblad tijdens de blokperiode

Je zit ondertussen al in de laatste rechte lijn richting de examens van het tweede semester. Jawel, het einde van het academiejaar 2019-2020 nadert met rasse schreden! Alsof de blokperiode nog niet stresserend genoeg is, komt Covid-19 ook nog eens roet in het eten strooien. Digitale lessen, een omgegooid examenrooster, geen gemeenschappelijke bloklocaties… Worden al deze veranderingen je iets te veel? Geen paniek, Het Nieuwsblad biedt je een dagelijkse houvast tijdens deze uitdagende periode.

Na inspanning komt… ontspanning! 

De blokperiode brengt heel wat stress met zich mee. Daarom is ontspannen minstens even belangrijk. En hier kan Het Nieuwsblad je alvast bij helpen!

 • Voor de lifestyle people: op zoek naar de beste zelfbruiner of van plan zelf je haar te knippen in deze coronatijden? Krul je op in je zetel met weekendbijlage N-Magazine en lees eerst even de beste tips. Lees ook meteen even dat interessante interview met een spraakmakende BV en blader watertandend langs toffe recepten.
   
 •  Voor de sportlovers: in Sportwereld volg je elke dag al jouw favoriete sportclubs. Als het leven niet drastisch verstoord is door een pandemie, tenminste. Gecancelde koersen, afgelaste voetbalcompetities, dreigende faillissementen: Sportwereld voorziet je momenteel van de belangrijkste en recentste ontwikkelingen in de sport. En je bent de eerste die het hoort als er weer een match gespeeld gaat worden!
   
 • Liever eens iets anders dan lezen? Belúister dan eens Het Nieuwsblad: ontdek het aanbod aan podcasts. Kies je bijvoorbeeld voor de ‘Sjotcast’ (voetbal, duh ;-)) of hang je aan de lippen van de misdaadreporters in ‘De stemmen van assissen’?
   
 • Wat brain training om de verveling tegen te gaan: woordzoekers en sudoko’s staan op je te wachten, zowel in de papieren krant als online. Bovendien zijn er prijzen te winnen (hallo iPhone!), dus waar wacht je nog op? 
   
 • Verwen jezelf na een dag studeren met een cheat meal. En waar kan dat nu beter dan in de frituur? Dat vinden ze bij Het Nieuwsblad ook. Daarom zoeken ze elk jaar naar de Beste Frituur van Vlaanderen. Een geluk dat je nog steeds bij de meeste frituren terecht kan voor een take away-bestelling, want nu weet jij wat doen als ontspanning vanavond: keur die Beste Frituur van jouw woonplaats nu maar eens zelf! 

   

 Je dagelijkse portie actualiteit 

We hoeven het je waarschijnlijk niet meer te vertellen: de actualiteit volgen tijdens je studies is heel belangrijk. Docenten en professoren steken in hun examenvragen maar al te graag een link naar actuele thema’s. Het Nieuwsblad zorgt ervoor dat je je hierover alvast geen zorgen hoeft te maken: 

 •  Je vindt er tal van verdiepende stukken over de meest uiteenlopende thema’s dankzij de kritische en verhelderende weekendbijlage NU.
   
 • Je houdt specifieke onderwerpen nauw in het oog.

  In de app en op de site van Het Nieuwsblad kan je aanduiden over welke onderwerpen je graag alles wilt weten. Daarnaast krijg je er ook aanbevelingen voor artikels over gelijkaardige onderwerpen. Wie weet stoot je zo nog op iets interessant voor jouw thesis!
   
 • Je spit ook door de oudere of regiogebonden artikels.

  Verschillende kranten, zoals Het Nieuwsblad, laten jou als abonnee in hun digitale archief graven. Je kan artikels tot maar liefst 2 jaar terug raadplegen, wat heel nuttig kan zijn voor jouw thesis. Daarnaast kan je bij de digitale versie van Het Nieuwsblad ook andere regiokaternen bekijken. Dit kan zeker van pas komen voor wie een streekgebonden onderwerp gekozen heeft.
   
 • Je volgt de actualiteit in video. Raak je al het lezen een beetje beu, ga dan eens naar het video-overzicht

 Ontdek hier de speciale studentendeals van 4UCAMPUS en koop je abonnement op Het Nieuwsblad met kortingen tot maar liefst -52%!

 Student.be & Het Nieuwsblad wensen jou alvast heel veel succes met de komende blok- en examenperiode. Stay safe!


 

Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid