Hoe geraak ik aan een Studentenjob in het buitenland? | Student Life | Student.be

Hoe geraak ik aan een Studentenjob in het buitenland?

studentenjob buitenland

Hoe geraak ik aan een Studentenjob in het buitenland?

Bij Thomas Cook zijn wij op zoek naar jonge, energierijke en vooral mensen die houden van ervoor te zorgen dat onze gasten een geweldige vakantie beleven!

Wees enthousiast! Als jij zelf op vakantie gaat zou je het toch geweldig vinden als je een warm welkom krijgt van het team op de bestemming? Een grote lach en geen zorgen? Dat alle kinderen naar huis gaan met mooie herinneringen? Hiervoor kan jij zorgen! Deel jouw enthousiasme met ons en vertel ons waarom jij goed in ons team zou passen? 

Jouw sollicitatie…

Voor de functie Reisleid(st)er zoeken wij kandidaten die zowel sterk zijn in Customer Service als Sales. Heb jij in het verleden al eens met klanten gewerkt? Of in een winkel gewerkt waarbij jij een goede verkoper was? Zorg dat wij dit zien op je CV en in je motivatiebrief.

Voor de functie Kids Entertainer zoeken wij kandidaten die enthousiast zijn om met kinderen te werken, creatief zijn in het bedenken van leuke activiteiten en niet bang is voor sociale babbeltjes. Heb jij in het verleden al eens met kinderen gewerkt? Laat dit zien op je CV en in je motivatiebrief.

De selectie dag…

Wordt je uitgenodigd naar een selectie dag? Gefeliciteerd! Als eerste, de eerste indruk, zorg dat je op tijd bent en stel jezelf voor. Tijdens de selectie dag werken we aan een groepsopdracht, een korte presentatie en het 1 op 1 interview. We zien graag een lach op je gezicht, dit zouden onze klanten op vakantie toch ook graag willen zien? Werk in de groepsopdracht als een team, luister naar elkaar en geef voldoende input. Zorg dat je tijdens je korte presentatie positiviteit uitstraalt. Je lichaamstaal en vriendelijke toon zijn beide erg belangrijk, niet nerveus zijn, iedereen zit in hetzelfde schuitje! 

Het 1 op 1 interview…

De laatste en belangrijkste fase! Wij stellen jou een aantal interview vragen, denk na over je antwoord, kan je een antwoord geven dat linkt naar de job? Super! Stel genoeg vragen, wij zouden niet willen dat jij de selectie dag verlaat met vragen en dat is ook zeker niet nodig, door vragen te stellen laat je zien dat je geïnteresseerd bent in de job! 

Kortom, wees jezelf en deel jouw enthousiasme met ons alsof wij de gasten zijn op een zonnige Europeesche vakantiebestemming en wie weet maak jij binnenkort uit van de Thomas Cook familie!

Gerelateerde vacatures

 • =job.status_text

  Développement de Startup

  AERONAUTICA Stage
  1070 Anderlecht
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds
 • =job.status_text

  Marketing assistent

  Albatross-Liquors BVBA Stage
  B-8582 Outrijve
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Deeltijds 
Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid