Hoe vind ik een studentenjob ? | Student Life | Student.be

Hoe vind ik een studentenjob ?

STAP 1

Schrijf je uiteraard in op student.be, dé toonaangevende website voor jobstudenten. Eens ingeschreven kan je op alle voorgestelde studentenjobs solliciteren en maak je kans om door een werkgever te worden uitgenodigd voor een job (enkel voor studentenjobs, vakantiejobs of weekend werk).

STAP 2

Download stujobs en mis nooit meer een studentenjob of een vakantiejob in jouw regio. Stujobs is de mobiele app' van Student.be, je kan daarvoor je inloggen met je student.be account.

STAP 3

Word lid van een facebook groep! Er bestaan studentenjob groepen voor Antwerpen, Gent, Kortrijk & Roeselare, Leuven, Brugge en voor West-Vlaanderen. Wergevers delen heel regelmatig jobs via die groepen.

studentenjobs in Antwerpen fb groepstudentenjob in Gentstudentenjob in Leuven facebookstudentenjob in kortrijk & roeselare facebook

studentenjob in west-vlaanderen en aan de kustbrugge jobstudenten

STAP 4

Maak een CV klaar. Af en toe zijn werkgevers dringend op zoek naar studenten voor een job. Het zou dan spijtig zijn dat je dan pas begint met je CV te schrijven. Een Cv kan uiteraard altijd aangepast worden. Na elke nieuwe werkervaring (zelfs al is het "maar" een studentenjob) is het echt de moeite waard om het te vermelden op je CV.

STAP 5

Wanneer je solliciteert, moet je onmiddelijk bewijzen dat je de geschikte kandidaat bent. Een twee zinnen moet je duidelijk maken dat je weet wat de werkgever van jou verwacht en dat je beschikbaar bent op de juiste periode.

AAN DE SLAG! ALLE STUDENTENJOBS VIND JE HIER

Gerelateerde vacatures

Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid