Hoe vind ik een studentenjob tijdens de thuisisolatie | Student Life | Student.be

Hoe vind ik een studentenjob tijdens de thuisisolatie

coronavirus zoektocht naar een studentenjob

We kunnen er niet meer omheen, we zitten allemaal in thuisisolatie tot en met minstens 5 april. Je wil deze tijd graag benutten om op zoek te gaan naar een studentenjob, maar hoe kan je dat doen? 

Geef de voorkeur aan jobs op afstand

Een aantal bedrijven bieden nu studentenjobs aan die je van op afstand kunt doen! Om te solliciteren voor een dergerlijke studentenjob, kan jeregelmatig onze site en onze vacatures bekijken door hier te klikken. 

Je kan ook bijles geven van thuis uit. We hebben daarvoor een Facebook groep gecreëerd waarin je je diensten kan voorstellen die op zoek zijn naar bijlesgevers. Als je een voeling heb voor pedagogie, is dat de ideale oplossing. Je kan aardig een cijntje bijverdienen door online les te geven.

Stel je kandidaat bij supermarkten die hulp nodig hebben

Supermarkten blijven open en hebben mankracht nodig om de voorraad tijdig aan te vullen. 

Solliciteer nu voor een studentenjob tijdens de zomer

Omdat we ook moeten nadenken over de periode ná COVID-19 en veel bedrijven al beginnen te zoeken naar studenten voor deze zomer, kan je nu al solliciteren voor zomerjobs! Student.be heeft alvast verschillende studentenjobs in de aanbieding om deze zomer wat geld opzij te zetten! 
Je kan bijvoorbeeld solliciteren bij bpost, dat deze zomer op zoek is naar maar liefst 4500 studenten! Solliciteer bij bpost door hier te klikken.
Uitzendbureaus zijn ook op zoek naar tal van studenten voor hun verschillende klanten, hieronder kan je alvast een kijkje nemen naar openstaande vacatures:

Neem deel aan solidariteitsacties tijdens deze moeilijke tijden:

Ziekenhuizen, mensen in quarantaine, kinderdagverblijven,... tal van organisaties hebben op verschillende vlakken hulp nodig! Student.be brengt studenten geneeskunde, farmacie, verpleging... graag in contact met de instellingen die alle hulp kunnen gebruiken. Aanmelden kan je door hier te klikken.

Geen financiële beloning, maar wel een gevoel dat je je nuttig maakt en andere mensen helpt, klinkt niet slecht, toch? #samentegencorona 

Gerelateerde vacatures

Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid