IE Business School nodigt je uit voor hun online masterclass: ‘Harnessing the Power of Big Data’ | Student Life | Student.be

IE Business School nodigt je uit voor hun online masterclass: ‘Harnessing the Power of Big Data’

​​​Online Master Class IE Business School

Gepassioneerd door data? Gefascineerd door de invloed ervan op ons leven? Ontdek deze online masterclass van IE Business School op 18 februari en krijg antwoord op al je Big Data vragen. Profiteer bovendien van de mogelijkheid om IE Business School te ontdekken. Lees meer over het event in dit artikel!

Het event

In het afgelopen decennium hebben we ongekende hoeveelheden data uit alle hoeken van de wereld verzameld. ‘Big Data’ is uitgegroeid tot een sleutelbegrippen van onze huidige maatschappij, ongeacht de industrie of sector. Maar begrijpen we de implicaties ervan?  Deze lezing zal precies dat behandelen. Het vaak verkeerd begrepen concept zal gedefinieerd worden en er zal verklaard worden hoe het ons dagelijkse leven en onze toekomst verandert.

Spreker

Professor Christina Stathopoulos, een expat uit de VS die sinds 2012 in Madrid, Spanje woont, is toegewijd aan de wereld van data. Ze is momenteel Analytisch Consultant bij Google en Adjunct Professor in Analytics aan de IE Business School. Naast haar zakelijke en academische werk is ze zeer actief in de analytics community en neemt ze regelmatig deel als gastspreker aan internationale conferenties ter ondersteuning van data analytics, opkomende technologieën en vrouwen in STEM.

Praktische informatie

  • Datum ?: 18 februari 2021
  • Tijdstip ⏰: 17:30 - 19:00 (GMT +01:00)
  • Taal ?: Engels
  • Plaats?: Online
  • Registratie ?: Registreren is verplicht en kan je hieronder doen

 

Online Master Class IE Business School

Gerelateerde vacatures

Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid