IÉSEG’s postgraduate programma’s bekroond als ‘academische graad’ door het franse ministerie van hoger onderwijs, onderzoek en innovatie | Student Life | Student.be

IÉSEG’s postgraduate programma’s bekroond als ‘academische graad’ door het franse ministerie van hoger onderwijs, onderzoek en innovatie

IÉSEG heeft het genoegen aan te kondigen dat het Franse Ministerie van Hoger Onderwijs, Onderzoek en Innovatie vanaf dit academisch jaar (2019-2020) de school toestemming heeft gegeven om de Academische Graad (een door de staat erkende graad) te leveren voor acht van haar gespecialiseerde postgraduate programma's (diploma Hoger Onderwijs gespecialiseerd in International Management)*.

Vanaf nu hebben de studenten de mogelijkheid om een Master of Science (MSc) te behalen (een accreditatie van het Conférence des Grandes Ecoles) en de Academische Graad.

Studenten die aan een van deze acht opleidingen deelnemen met een 4-jarig bachelordiploma of met een masterdiploma van een erkende instelling, komen bij het afronden van hun studie automatisch in aanmerking voor de nieuw toegekende, door de staat erkende ‘Academische Graad’, samen met de traditionele MSc. Wie aan het begin van de postgraduaatsopleiding in het bezit is van een 3-jarige bachelordiploma, kan bovenop zijn MSc-diploma de Academische Graad krijgen als hij naast zijn postgraduaatsopleiding met succes de Entrepreneurship Addendum-opleiding afrondt.

Het Entrepreneurship Addendum programma bestaat uit vijf cursussen en een samenwerkingsproject aan het einde van de MSc-studies. De cursussen omvatten:

• Technology Entrepreneurship & New Business Development
• Creative Business Modeling
• Design Thinking
• Innovation Management
• Entrepreneurial Funding

Klik hier voor meer informatie over de MSc-programma’s van IÉSEG ! 


*Alle (8) MSc geaccrediteerde programma's zijn toegekend, met uitzondering van de MSc in Fashion Management en de nieuwe Master of Science in International Business and Technology, die in september 2020 wordt geopend.

Gerelateerde vacatures

 • =job.status_text

  Product Owner

  WHISE Startersjob
  1140 Evere
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Master Statuut: Voltijds
 • 2018-09-01
  =job.status_text

  HR Consulent Payroll

  VAB Startersjob
  2070 Zwijndrecht
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds
Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid