ING Breaking Habits Hackathon – vind nieuwe horizonten in 24 uur. | Student Life | Student.be

ING Breaking Habits Hackathon – vind nieuwe horizonten in 24 uur.

Je cv pimpen en je carrière boosten? Doe mee aan de Student Challenge van de “ING Breaking Habits Hackathon” op 21 en 22 maart in Rotterdam en zet de bankenwereld op z’n kop met een straf idee. Je krijgt 24 uur om het met je team uit te werken en te presenteren aan onze jury. Het is een unieke ervaring, leuk én leerrijk, en een ideale kans om te netwerken met tientallen experts van ING. Toon jezelf en dwing jouw plaats af als pionier bij ING.

Ook als student kan je ervaring opdoen. Relevante wérkervaring bovendien. En dat is belangrijk voor je cv: het toont potentiële werkgevers dat je leergierig bent en dat je van aanpakken weet, twee eigenschappen die vaak van doorslaggevend belang blijken.

Grijp daarom je kans en doe mee met de Student Challenge van de ING Hackathon in Rotterdam op 21 en 22 maart. Hier verzamelen niet alleen studenten uit Nederland en België, ook developers, data analysts en experts in customer journey, UX en communicatie tekenen present.

—Kom jij je idee delen?

Want ‘ingenieus’ begint met ING!
Stel jij je brein ter beschikking van de gemeenschap? Onder de noemer ‘Breaking Habits’ daagt ING je uit om een antwoord te bieden op de alledaagse vragen van onze miljoenen klanten.

We willen onze manier van denken resetten: door afstand te nemen krijgen we een ander perspectief en zien we nieuwe opportuniteiten en oplossingen. Wij omarmen disruptie.

Je tijd gaat nu in…
Borrelt er al iets op? Surf naar www.ing.com en laat je inspireren. Technologie wordt tegenwoordig gebruikt voor talloze uiteenlopende toepassingen, van geinige fotofilters voor je smartphone tot enorme 3D-printers voor de woningbouw. Wat wil jij maken?

Mis dit grootse evenement niet en maak kennis met onze vooruitstrevende mentaliteit van ING. Deze hackathon is immers geen gewone wedstrijd: hier draait het om uitwisselen en samenwerken. Professionals kunnen zich toeleggen op diverse thema’s en voor studenten is er een aparte categorie, zodat iedereen ‘strijdt’ met gelijke wapens.

>> Klik hier en schrijf je in voor de ING Breaking Habits Hackathon.

 

Gerelateerde vacatures

Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid