Interessante bedrijven om als ingenieur te ontdekken | Student Life | Student.be

Interessante bedrijven om als ingenieur te ontdekken

interessante bedrijven om als ingenieur te ontdekken

Je hebt na jaren hard werken eindelijk dat hoedje in de lucht mogen zwieren en vanaf nu kan je je officieel ‘ingenieur’ noemen. Ongetwijfeld een zalig gevoel! En nu… ben je klaar om de arbeidsmarkt te veroveren. Maar waar kan je zoal terecht met een ingenieursdiploma? Student.be ging op zoek naar enkele interessante bedrijven voor kersverse ingenieurs zoals jij!

Als ingenieur ben je zeer gegeerd op de arbeidsmarkt. Reden te meer om kieskeurig te zijn bij jouw keuze. Als Young Graduate weet je vaak nog niet zo goed bij welke bedrijven je met jouw diploma al dan niet terecht kunt. Het spreekt voor zich dat je vertrouwd bent met grote namen zoals UNILIN en Jan de Nul, maar er zijn ook minder bekende bedrijven waar je als jonge starter een heel mooie carrière kunt uitbouwen. Hieronder geven we je alvast twee leuke opties!


REGIO LEUVEN: JSR Micro NV

Wil je graag je carrière als ingenieur starten binnen de regio Leuven en ben je op zoek naar een bedrijf dat garant staat voor uitdaging? Dan ben je bij JSR Micro NV zonder twijfel aan het juiste adres! Als ingenieur kan je bij JSR Micro NV aan hoogtechnologische projecten meewerken en tegelijkertijd je vaardigheden op vlak van project management en coaching verder ontwikkelen. Je komt als pas afgestudeerde terecht in een open bedrijfscultuur waar je heel veel kan bijleren van je collega’s. Als jij leergierig bent, dan kan je bij JSR Micro NV heel wat kansen grijpen! Daarnaast ben je ook zeker dat je als jonge starter niet aan je lot zal overgelaten worden: iedere nieuwe medewerker krijgt een peter of meter die je met raad en daad bijstaat. 

Benieuwd of JSR Micro een match vormt met jou? Lees dan zeker eens de getuigenis van Kevin.

Al meteen overtuigd en op zoek naar een eerste job? Ontdek de openstaande vacatures hier.


 REGIO ANTWERPEN: Talenco

Ben je op zoek naar een uitdagende job als ingenieur in de regio van Antwerpen? Dan raden wij jou aan om eens een kijkje te nemen bij Talenco, een bedrijf dat in 2015 is opgericht en erin geslaagd is om in korte tijd uit te groeien tot een vaste waarde in de industrie. Talenco is een technische totaalpartner die actief is in de petrochemie, farmacie, energie- en voedingssector. Zij zetten maximaal in op innovatie, stabiliteit en kennisuitwisseling in engineering, constructie en onderhoud. Talenco is het ideale bedrijf voor jonge ingenieurs. Je maakt deel uit van een dynamisch team en er wordt gretig geïnvesteerd in jouw verdere groei waarbij je jezelf multidisciplinair kan ontwikkelen. Daarnaast krijg je de kans om mee te werken aan een ambitieuze organisatie waarbij jouw mening telt. 

 Geprikkeld maar nog niet overtuigd? Lees dan eens de getuigenis van Thomas, die als projectingenieur bij Talenco werkt.

 Helemaal ready to go? Ontdek dan hieronder de openstaande vacatures bij Talenco!

Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid