Jobevent Gids | Student Life | Student.be

Jobevent Gids

Bijna afgestudeerd? Of werk je al en heb je nood aan verandering? Dan moet er natuurlijk naar een nieuwe job gezocht worden! 

Vaak is het lezen van online vacatures niet genoeg om echt te kunnen inschatten wat de job inhoudt, daarom raden wij je aan om zo veel mogelijk jobevents te bezoeken. Op jobevents krijg je direct een compleet beeld van de job en het bedrijf, worden je vragen direct beantwoord en kan je vaak ook al solliciteren.

Veel bedrijven organiseren zo een evenementen en om te voorkomen dat je door de bomen het bos niet meer zou zien hebben we voor jou een duidelijk overzicht opgemaakt met alle jobevents en de gezochte profielen! Zo brengt student.be je weer een stapje dichter bij jouw perfecte job!

Komende evenementen

22/03

Telenet Young Grad Day

Telenet heeft dit jaar het ‘Telenet Young Grad Program’ gelanceerd. Een programma voor pas afgestudeerden waarbij een permanente job gecombineerd wordt met een twee jarig trainingsprogramma. Om de start van dit programma extra in de verf te zetten, organiseren ze ook hun Telenet Young Grad Day. Een dag vol workshops, interessante presentaties, een afterparty en sollicitatiemogelijkheden!

Gezochte profielen: Pas afgestudeerden in verschillende vakgebieden (Financiën, marketing, IT, Ingenieurs, …) .

Meer informatie + Inschrijvingen: https://www.student.be/nl/student-life/telenet-young-grad-day

4/04

Strukton Rail Escape room

Als je op zoek bent naar een unieke en uitdagende job bij een bedrijf dat in jou wil investeren en waar een topsfeer heerst, dan ben je bij Strukton Rail aan het juiste adres! Zij zijn ook op zoek naar nieuwe werkrachten en orgainseren daarom een heuse Escape Room voor bachelors en masters in bouw en elektromechanica! Wil je graag meewerken aan de mobiliteit van de toekomst? Kom dan zeker naar dit evenement en ontdek wat Strukton Rail voor jou in petto heeft!

Gezochte profielen: bachelors en masters in bouw en elektromechanica.

Meer informatie + inschrijvingen: https://www.student.be/nl/student-life/kom-naar-het-escape-room-evenement-van-strukton-rail

4/04

Jobdag AG Solution

AG Solution is een sterk groeiende Europese speler op de markt van Automatisatie, proces sturing, Data Management en MOM/MES systemen. Ze werken met een sterk internationaal team via kantoren in België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Ukraine. Tijdens de jobdag in Antwerpen op donderdag 4 april kan je kennismaken met hun team, met hun werkwijze, met misschien wel je toekomstige collega’s. Ze hebben een gevuld voor- en namiddag programma voor jou voorzien: verwelkoming, korte voorstelling van ons bedrijf, voorstelling van de kandidaten, Lego Serious Play en Snack. 

Gezochte profielen: Pas afgestudeerde IT'ers en ingenieurs

Meer informatie + inschrijvingen: https://www.student.be/nl/student-life/more-than-just-a-job 

4/04

Meet & Sign met FOD Financiën

“En? Al een job gevonden?” Ben je dit ook zo beu gehoord? Dan ben je bij de FOD Financiën aan het juiste adres! De FOD Financiën is non-stop op zoek naar nieuw talent. ​Wij bieden je de mogelijkheid om al je talenten en competenties te gebruiken in een dynamische en moderne omgeving. Maximaal inzetten op flexibiliteit, mobiliteit, jobinhoud en promotiekansen is een prioriteit voor de FOD Financiën. Wil je graag meer weten over de FOD Financiën? Kom dan zeker naar onze jobbeurs Talent@FODFin op 4 april 2019 in Antwerpen.

Gezochte profielen: Bachelors en Masters jonger dan 26, laatstejaarsstudenten welkom!

Meer informatie + inschrijvingen: https://www.student.be/nl/student-life/meet-sign-met-fod-financien-op-4-april 

Evenementen in het verleden

23/02

Engie Jobday

ENGIE, een toonaangevende privéwerkgever met 17.000 medewerkers in de energie- en dienstensector in België, wil opnieuw 1.000 nieuwe medewerkers aanwerven. Daarom organiseert het bedrijf op zaterdag 23 februari een speciale Jobday in Wetteren, Antwerpen, Genk en Namen. Hier krijgen kandidaten de kans om te spreken met werknemers van het bedrijf en om zich aan te melden voor een brede waaier van functies. Tijdens de Jobday wil ENGIE mensen met of zonder ervaring ontmoeten en snel en doeltreffend een functie identificeren die bij hen past.

Gezochte profielen: ENGIE zoekt 1.000 nieuwe medewerkers, waaronder vooral ingenieurs, technici en projectleiders, maar ook IT-, marketing en salesprofielen. Zowel starters als meer ervaren kandidaten komen in aanmerking.

Inschrijvingen: https://engie.events.idloom.com/jobday-nl

11/3

Securitas on Tour

Beveiligingsbedrijf Securitas is dit jaar op zoek naar 1.500 nieuwe werknemers. Om al deze vacatures te vullen en om mensen beter bekend te maken met het beroep van veiligheidsagent organiseert Securitas ‘Securitas on Tour’, een reeks van jobevents over heel België. Ze omschrijven het zelf als iets tussen een jobdag en een echt festival. Compleet met workshops, optredens en natuurlijk ook sollicitatiemogelijkheden. Zeker een aanrader dus!

Gezochte profielen: Bewakingsagenten, receptiemedewerkers, Technologische medewerkers, … .

Meer informatie + inschrijvingen: https://www.student.be/nl/student-life/securitas-on-tour-stand-up-comedy-workshops-en-kans-op-een-eerste-job

12/03

BNP Paribas Fortis Jobevent

Ook BNP Paribas Fortis is op zoek naar nieuwe werknemers, vooral commercieel talent wordt gezocht! Om werkzoekenden meer informatie te geven over een job bij BNP Paribas en hen alvast onder te dompelen in de BNP sfeer organiseren ze een infosessie in Leuven! Hier worden al je vragen beantwoord! Zo kom je te weten wat er van je verwacht wordt te kennen, krijg je meer informatie over de jobinhoud, de toekomstperspectieven en de interne opleiding!

Gezochte profielen: Commercieel talent met een bachelordiploma of gelijkwaardig door ervaring.

Meer informatie + Inschrijvingen: https://www.student.be/nl/student-life/thuis-in-bankieren

Gerelateerde vacatures

 • =job.status_text

  Youg Grad Data Scientist

  Telenet Startersjob
  1200 Brussels
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Master Statuut: Voltijds
 • =job.status_text

  Young Grad Supply Chain

  Telenet Startersjob
  1200 Brussels
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Master Statuut: Voltijds
Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid