Jobevent Gids | Student Life | Student.be

Jobevent Gids

Bijna afgestudeerd? Of werk je al en heb je nood aan verandering? Dan moet er natuurlijk naar een nieuwe job gezocht worden! 

Vaak is het lezen van online vacatures niet genoeg om echt te kunnen inschatten wat de job inhoudt, daarom raden wij je aan om zo veel mogelijk jobevents te bezoeken. Op jobevents krijg je direct een compleet beeld van de job en het bedrijf, worden je vragen direct beantwoord en kan je vaak ook al solliciteren.

Veel bedrijven organiseren zulke evenementen. Om te voorkomen dat je door de bomen het bos niet meer zou zien, hebben we voor jou een duidelijk overzicht opgemaakt met alle jobevents en de gezochte profielen! Zo brengt student.be je weer een stapje dichter bij jouw perfecte job!

Komende evenementen

3/07

6/07

Infosessies Politie Antwerpen (afdeling Informatiegestuurde Politiezorg)

Politie Antwerpen is op zoek naar young graduates om de afdeling informatiegestuurde politiezorg (IGPZ) te ondersteunen. Daarvoor organiseren ze begin juli (3 en 6 juli) twee infosessies in de Digipolis in Antwerpen. Hier kom je meer te weten over de werking van deze afdeling en krijg je ook een uitgebreide uitleg over de openstaande vacatures. Deze infosessies bieden jou ook de mogelijkheid
om eventuele toekomstige collega's te ontmoeten en bovendien kan je er terecht met al je vragen!

Gezochte profielen: voor de afdeling informatiegestuurde politiezorg zijn ze bij de Politie Antwerpen vooral op zoek naar young graduates met een IT-achtergrond en personen die een opleiding in de richting van rechtspraktijk of criminologie gevolgd hebben. 

Meer informatie + inschrijvingen: https://www.politieantwerpen.be/job-events

Evenementen in het verleden

23/02

Engie Jobday

ENGIE, een toonaangevende privéwerkgever met 17.000 medewerkers in de energie- en dienstensector in België, wil opnieuw 1.000 nieuwe medewerkers aanwerven. Daarom organiseert het bedrijf op zaterdag 23 februari een speciale Jobday in Wetteren, Antwerpen, Genk en Namen. Hier krijgen kandidaten de kans om te spreken met werknemers van het bedrijf en om zich aan te melden voor een brede waaier van functies. Tijdens de Jobday wil ENGIE mensen met of zonder ervaring ontmoeten en snel en doeltreffend een functie identificeren die bij hen past.

Gezochte profielen: ENGIE zoekt 1.000 nieuwe medewerkers, waaronder vooral ingenieurs, technici en projectleiders, maar ook IT-, marketing en salesprofielen. Zowel starters als meer ervaren kandidaten komen in aanmerking.

Inschrijvingen: https://engie.events.idloom.com/jobday-nl

11/3

Securitas on Tour

Beveiligingsbedrijf Securitas is dit jaar op zoek naar 1.500 nieuwe werknemers. Om al deze vacatures te vullen en om mensen beter bekend te maken met het beroep van veiligheidsagent organiseert Securitas ‘Securitas on Tour’, een reeks van jobevents over heel België. Ze omschrijven het zelf als iets tussen een jobdag en een echt festival. Compleet met workshops, optredens en natuurlijk ook sollicitatiemogelijkheden. Zeker een aanrader dus!

Gezochte profielen: Bewakingsagenten, receptiemedewerkers, Technologische medewerkers, … .

Meer informatie + inschrijvingen: https://www.student.be/nl/student-life/securitas-on-tour-stand-up-comedy-workshops-en-kans-op-een-eerste-job

12/03

BNP Paribas Fortis Jobevent

Ook BNP Paribas Fortis is op zoek naar nieuwe werknemers, vooral commercieel talent wordt gezocht! Om werkzoekenden meer informatie te geven over een job bij BNP Paribas en hen alvast onder te dompelen in de BNP sfeer organiseren ze een infosessie in Leuven! Hier worden al je vragen beantwoord! Zo kom je te weten wat er van je verwacht wordt te kennen, krijg je meer informatie over de jobinhoud, de toekomstperspectieven en de interne opleiding!

Gezochte profielen: Commercieel talent met een bachelordiploma of gelijkwaardig door ervaring.

Meer informatie + Inschrijvingen: https://www.student.be/nl/student-life/thuis-in-bankieren

22/03

 

Telenet Young Grad Day

Telenet heeft dit jaar het ‘Telenet Young Grad Program’ gelanceerd. Een programma voor pas afgestudeerden waarbij een permanente job gecombineerd wordt met een twee jarig trainingsprogramma. Om de start van dit programma extra in de verf te zetten, organiseren ze ook hun Telenet Young Grad Day. Een dag vol workshops, interessante presentaties, een afterparty en sollicitatiemogelijkheden!

Gezochte profielen: Pas afgestudeerden in verschillende vakgebieden (Financiën, marketing, IT, Ingenieurs, …) .

Meer informatie + Inschrijvingen: https://www.student.be/nl/student-life/telenet-young-grad-day

4/04

Strukton Rail Escape room

Als je op zoek bent naar een unieke en uitdagende job bij een bedrijf dat in jou wil investeren en waar een topsfeer heerst, dan ben je bij Strukton Rail aan het juiste adres! Zij zijn ook op zoek naar nieuwe werkrachten en orgainseren daarom een heuse Escape Room voor bachelors en masters in bouw en elektromechanica! Wil je graag meewerken aan de mobiliteit van de toekomst? Kom dan zeker naar dit evenement en ontdek wat Strukton Rail voor jou in petto heeft!

Gezochte profielen: bachelors en masters in bouw en elektromechanica.

Meer informatie + inschrijvingen: https://www.student.be/nl/student-life/kom-naar-het-escape-room-evenement-van-strukton-rail

4/04

Jobdag AG Solution

AG Solution is een sterk groeiende Europese speler op de markt van Automatisatie, proces sturing, Data Management en MOM/MES systemen. Ze werken met een sterk internationaal team via kantoren in België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Ukraine. Tijdens de jobdag in Antwerpen op donderdag 4 april kan je kennismaken met hun team, met hun werkwijze, met misschien wel je toekomstige collega’s. Ze hebben een gevuld voor- en namiddag programma voor jou voorzien: verwelkoming, korte voorstelling van ons bedrijf, voorstelling van de kandidaten, Lego Serious Play en Snack. 

Gezochte profielen: Pas afgestudeerde IT'ers en ingenieurs

Meer informatie + inschrijvingen: https://www.student.be/nl/student-life/more-than-just-a-job 

4/04

Meet & Sign met FOD Financiën

“En? Al een job gevonden?” Ben je dit ook zo beu gehoord? Dan ben je bij de FOD Financiën aan het juiste adres! De FOD Financiën is non-stop op zoek naar nieuw talent. Wij bieden je de mogelijkheid om al je talenten en competenties te gebruiken in een dynamische en moderne omgeving. Maximaal inzetten op flexibiliteit, mobiliteit, jobinhoud en promotiekansen is een prioriteit voor de FOD Financiën. Wil je graag meer weten over de FOD Financiën? Kom dan zeker naar onze jobbeurs Talent@FODFin op 4 april 2019 in Antwerpen.

Gezochte profielen: Bachelors en Masters jonger dan 26, laatstejaarsstudenten welkom!

Meer informatie + inschrijvingen: https://www.student.be/nl/student-life/meet-sign-met-fod-financien-op-4-april 

24/04

EASI Recruitment Day: Escape the room & Get a contract

EASI, Best Workplace in 2015, 2016, 2017 en 2018, publiceert management software, voert ontwikkelingsprojecten uit voor mobiele apps en levert oplossingen en diensten voor IT-infrastructuur. 19 jaar ervaring en 200 medewerkers in hun dochterondernemingen in Nijvel, Leuven, Gent, Luik, Luxemburg en Parijs. EASI heeft vandaag meer dan 700 klanten via onze verschillende Business Lines.Op 24 april organiseren ze hun legendarische 'Escape the room & get a contract' recruitment event!  

Gezochte profielen: bachelor of master in Handelswetenschappen, Handelsingenieur, IT, Communicatie, Marketing, ...

Meer informatie + inschrijvingen: https://www.student.be/nl/student-life/easi-recruitment-day-escape-the-room-get-a-contract

03/05

Selor Jobday

Op 3 mei organiseert Selor een jobbeurs voor jongeren onder de 26 jaar. Tijdens dit evenement zullen selectiegesprekken plaatsvinden en kan je meer info vergaren over de verschillende organisaties en functies. Dit is een unieke kans om recruiters van de federale overheidsdiensten te ontmoeten en, wie weet, naar huis te vertrekken met een contract op zak!

Gezochte profielen: Selor is op zoek naar alle type profielen

Meer informatie + inschrijvingen: https://www.student.be/nl/student-life/neem-deel-aan-de-selor-jobday-en-misschien-krijg-je-wel-je-droombaan

07/05

Meltwater jobevent

Meltwater groeit hard en is op zoek naar sterke kandidaten die het Belgische team in de Benelux wil komen versterken! Daarom organiseren zij op 7 Mei het ‘Meet Meltwater’ event. Op die dag kan je het bedrijf laagdrempelig leren kennen in Brussel. Het Belgische Meltwater team zal tekst en uitleg geven over hun cultuur, het product én het Internationaal Management Traineeship.

Gezochte profielen: master profielen in bedrijfskunde, economie, communicatie, handelswetenschappen, marketing, ...

Meer informatie + inschrijvingen: https://www.student.be/nl/student-life/do-you-have-what-it-takes

14/05

TEDxULB: 'The Hummingbird Effect'

Proximus is dit jaar partner van TEDxULB. Met sprekers als Bruno Colmant, Olivier de Schutter en activiste Anuna de Wever, wordt 'TEDxULB: The Hummingbird effect' een niet te missen evenement. In 7 krachtige en inspirerende speeches behandelen de sprekers een aantal cruciale vragen met betrekking tot onze toekomst en die van onze planeet. Ze vertellen hun verhaal, en delen hoe ze hun inzichten omzetten in actie.

Gezochte profielen: iedereen welkom!

Meer informatie + inschrijvingen: https://www.student.be/nl/student-life/proximus-is-partner-van-tedxulb-op-14-mei-en-jij-kan-erbij-zijn-op-deze-boeiende-conferentie

 

Gerelateerde vacatures

 • 2019-11-01
  =job.status_text

  Invoicing Administrator

  Bergerat Monnoyeur Startersjob
  3090 Overijse
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds
 • =job.status_text

  Customer Success Specialist

  mealhero Startersjob
  9420 Erpe-Mere
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Bachelor Statuut: Voltijds
Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid