Jouw zoektocht naar de ideale startersjob: multicompany traineeship | Student Life | Student.be

Jouw zoektocht naar de ideale startersjob: multicompany traineeship

Tijdens een multicompany traineeship mag je ontdekken bij welk bedrijf je het best matcht,

Tijdens een multicompany traineeship is je enige zorg een job vinden die het best bij je past. Best een luxe. Op het moment dat je net uit de schoolbanken komt, is het kiezen van een bedrijf dat je leuk vindt best een pittige opgave. Zoveel bedrijven met zoveel toffe jobs en mooie voordelen. Het meest van belang is in welke bedrijfsdynamiek jij je het beste voelt. Tijdens een multicompany traineeship mag je ontdekken bij welk bedrijf je het best matcht, je wordt hierbij begeleid door een Talent Development Manager. Als bonus krijg je ook nog twintig dagen training om te werken aan je leiderschap skills!

Hoe weet ik of ik geschikt ben?

Wat typeert jou? Wil je impact maken of liever volgen? Studenten die zich aanmelden, zijn veelal prestatiegerichte mensen met avontuurlijk bloed. Dat is ook wel nodig, want je gaat 26 maanden lang op reis door de topbedrijven van het land. Wanneer jij jezelf blijft uitdagen groei je als persoon en als toekomstige professional. Ben je gretig om jezelf uit te dagen en je leiderschap skills te ontwikkelen. Geef jij het beste van jezelf project na project bij de topbedrijven waar jij wordt geplaatst, dan neem je aan het eind van de rit een koffer vol onvergetelijke momenten mee. Experimenteer, ontwikkel en ontdek jouw persoonlijke leiderschap skills.

Hoe ziet het programma eruit?

Je eerste indruk zal niet mis zijn, want je gaat direct outdoor op avontuur. Vervolgens ga je aan de hand van projecten en trainingen het antwoord vinden op ‘Wie ben ik’. Het is als professional van belang om te weten waar jij in uitblinkt, zodat je die specifieke talenten kan inzetten. Na de 'Wie ben ik' fase ga je werken aan hoe jij presteert in groepverband en welke impact jij hebt  Elke dag weer staat er een nieuwe uitdaging voor je klaar. Dat vermelden ze bij elke job... Alleen bij een multicompany traineeschip is het werkelijkheid. Meerdere bedrijven, meedere uitdagingen. 

Waar kan ik een multicompany traineeship volgen?

Bij student.be zijn we eens gaan rondvragen binnen de markt waar je onder één dak bij meerdere bedrijven een traineeship kan volgen. We kwamen uit bij Ormit. 25 jaar geleden ontstond het idee op de golfbaan: bedrijven die het goed doen, lopen tegen het probleem aan talenten te binden. Young Graduates daarentegen missen ervaring en zijn zich weinig bewust van hun eigen capaciteiten. Match de twee en geef ze ruimte om elkaar te leren kennen. Achteraf klinkt het meer dan logisch.

Hoe tof is het om als Young Graduate binnen te kijken bij meerdere bedrijven. Eerst snuffelen, eerst samenwerken en dan samen de toekomst ingaan. Wanneer kan ik mijzelf aanmelden? Heel het jaar door!

Gerelateerde vacatures

 • =job.status_text

  Multi Company Traineeship

  Ormit Startersjob
  1150 Sint-Pieters-Woluwe
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Master Statuut: Voltijds
Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid