Kickstart je carrière met een Traineeship bij Meltwater | Student Life | Student.be

Kickstart je carrière met een Traineeship bij Meltwater

Het Meltwater International Management Trainee Program biedt een uiterst ambitieus carrièrepad aan met veelzijdige mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei in een internationale omgeving.

Traineeshipprogramma’s zijn populairder dan ooit bij iedereen die net afgestudeerd is. Deze programma’s worden beschouwd als een garantie op een steile leercurve met een intensief mentorschap. Het vormt met andere woorden de ideale manier om eens rond te snuffelen zonder een keuze te maken waar je tot je pensioen aan vastzit. Ook Meltwater biedt zo’n programma aan, namelijk Het Meltwater International Management Trainee Program. 

Het Meltwater International Management Trainee Program biedt een uiterst ambitieus carrièrepad aan met veelzijdige mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei in een internationale omgeving. Het programma is intens en verrijkend, uitdagend en succesvol. Een hoog niveau van sociale vaardigheden en teamworkvaardigheden zijn het belangrijkste wat Meltwater zoekt bij het selecteren van kandidaten, andere skills worden ter plaatse samen ontwikkeld. 

Concreet bestaat de organisatie uit twee delen: Client Acquisition (CA) en Client Success (CS). De eerste afdeling wint met succes nieuwe klanten voor Meltwater. Deze variëren van kleine ondernemers tot middelgrote bedrijven, hippe B2C-merken en openbare autoriteiten. In het CS-team zorgt men voor individuele klanten en voor een langdurige zakelijke relatie. Beide afdelingen worden gekenmerkt door een consultatief klantcontact en vragen om communicatieve topprestaties. Tijdens het Trainee Program kan je in beide afdelingen van start gaan, waarbij de vereisten identiek zijn en de volgende drie pijlers centraal staan:  

1. Internationaal: Alle medewerkers hebben verschillende achtergronden op het gebied van academische achtergrond, taal of cultuur en bovendien werk je met deze collega’s samen met diverse klanten in binnen- én buitenland. Meltwater is aanwezig in 27 landen over de hele wereld en blijft groeien, wat een ongelooflijk potentieel voor jouw carrière biedt!

2. Management: Intern hebben ze managers over de hele wereld jarenlang succesvol getraind. Daarom kijken ze bij Meltwater, afgezien van enkele andere wervingscriteria, vooral naar het potentieel voor management.

3. Consultative sales: De verkoop van op maat gemaakte software-oplossingen is de sleutel van hun succes. De nadruk ligt op de waarde voor de klant en de oplossing van sectorspecifieke problemen. Samen wordt jou de hele verkoopcyclus aangeleerd; je wordt een expert in B2B-sales.

Samengevat kan het Meltwater International Management Trainee-programma worden omschreven als een vakspecifiek junior executives-programma, waarbij de kickstart van je carrière gegarandeerd wordt. Hun trainees zijn vanaf het begin volwaardige leden van het team en de mogelijkheid om een steile carrière uit te bouwen krijgt bij hen de hoogste prioriteit! 

 Overtuigd? Voor meer informatie kan je een hier een kijkje nemen.
Meltwater kijkt er alvast naar uit om je te verwelkomen!

Gerelateerde vacatures

Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid