Koop je eerste auto in alle vertrouwen en veiligheid | Student Life | Student.be

Koop je eerste auto in alle vertrouwen en veiligheid

wagen kopen studenten

Verlies je veel tijd onderweg tussen je kot, je lessen, thuis, trainingen op dinsdagavond en een weekend bij vrienden? Denk je er dus aan om een auto kopen zodat je je gemakkelijker en met meer vrijheid kunt verplaatsen? Belangrijke beslissing! Want wat moet je kopen en vooral bij wie…? Je wilt toch niet met motorpech of een lekke band langs de kant van de weg staan!

Student.be en My Way helpen je om je eerste auto te kopen zonder stress of beperkingen, je kan zelfs je favoriete model en kleur kiezen! 

Ok… wat heb je dan nodig?

Of je nu nog student bent of op zoek naar je eerste baan, of je nu op het platteland woont of in het centrum, of je van citytrips houdt of eerder van wandelen in de bergen, My Way heeft het voertuig dat het beste aan je behoeften voldoet. Vandaag de dag is er een bijzonder breed aanbod aan tweedehandse auto’s: je kan kiezen tussen een VW Golf, Polo, Up, Seat Ibiza, Mii en Škoda Fabia. Ontdek nu welke auto in het My Way-gamma het best bij je past.

Een "tweedehandse auto " betekent niet noodzakelijk een "rijdende schroothoop".

Kiezen voor een tweedehandswagen, betekent niet dat je in een oude bak moet rijden... en zeker niet als je je wagen kiest bij een My Way-dealer! Deze maakt deel uit van het D'Ieteren-netwerk en biedt enkel voertuigen aan, die grondig werden nagekeken en in perfecte staat zijn. Elke auto wordt onderworpen aan een grondige inspectie en moet aan de strengste voorwaarden voldoen.

Safety first!

My Way besteedt bijzonder veel aandacht aan jonge chauffeurs, die een veilig voertuig nodig hebben. Als je voor My Way kiest, kies je voor een tweedehandse auto zoals geen ander. Bespaar jezelf de stress van een auto met mogelijke verborgen gebreken of eentje die niet zou voldoen aan de huidige veiligheidsnormen! Bovendien krijgt elke toekomstige chauffeur een gepersonaliseerde ondersteuning en begeleiding voor een passend verzekeringsproduct.

Een tweedehandse auto? Graag, maar met garantie a.u.b.!

Alle My Way-voertuigen worden verkocht met een garantie van minimum 1 jaar, in sterk contrast met de meerderheid van de tweedehandswagens, die zonder garantie komen... En om de start van het schooljaar te vieren, biedt My Way nog een extra jaar garantie op alle aankopen, inclusief voertuigen in de categorie My Way Selection (“bijna nieuwe” voertuigen, tot 2 jaar oud en minder dan 30.000 km). Ontdek ons volledig gamma, kies de auto die bij je past en profiteer van 1 jaar gratis garantie als je voor 30 september je aankoop afrondt.

En nu, de financiering: moet ik de lotto winnen of… ?

Met My Way moet je je geen zorgen meer maken over de financiering. Zij begeleiden je met een aangepaste financiering om zo tot een maandelijkse betaling te komen, die overeenstemt met de middelen waarover je beschikt. My Way biedt bovendien extreem lage rentetarieven aan voor tweedehandswagens, momenteel rond de 0,99%.

Ondertussen overtuigd om je eerste auto bij My Way te kopen? Maak HIER een afspraak met een dealer in je buurt, kies uit meer dan 3500 voertuigen en geniet van een gepersonaliseerde begeleiding én een financiering op maat.

twee jaar garantie op een tweede hands wagen

Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid