Magazine in de kijker: Knack | Student Life | Student.be

Magazine in de kijker: Knack

Knack

Ben je een student met een breed interesseveld én lees je graag? Dan raden wij jou aan om je te abonneren op het Knack-magazine! Dankzij 4uCampus kan je voor een prikje wekelijks genieten van de brede waaier aan interessante artikels in de Knack. Hieronder leggen we je uit waarom dit magazine een meerwaarde biedt voor studenten zoals jij én geven we een kort overzicht van de verschillende studentendeals.

Waarom is de Knack interessant voor een student?

Dit magazine is ongetwijfeld het meest complete en veelzijdige informatiepakket van Vlaanderen. Zowat alle mogelijke thema’s komen hier aan bod: politiek, sociaal leven, milieu, onderzoek, gezondheid, wetenschap, cultuur, rechtspraak, technologie ... Elke week krijg je een compleet overzicht van de actualiteit in binnen- en buitenland, diepgaand en verhelderend. Daarnaast gaat het ook niet louter om één magazine. Als je een Knack-abonnement neemt, krijg je het volgende:

  • Elke woensdag jouw weekblad Knack in de bus (inclusief Knack Weekend en Knack Focus) en 6x per jaar Knack Bodytalk, 4x per jaar Knack Extra en 4x per jaar MO*, het mondiaal magazine.
  • Alle voordelen van de Knack Club zoals gratis tickets voor voorstellingen, aanbiedingenen kortingen voor reizen, boeken, design enz.
  • Toegang tot Knack.be, LeVif.be, Trends.be en Sportmagazine.be, met inbegrip van de zone met 24/7 berichtgeving en extra duiding exclusief voor abonnees.
  • Toegang tot de elektronische archieven van Knack, Le Vif/L'Express, Trends (N/F) en Sportmagazine (N/F), met alle artikels tot 20 jaar terug.
  • Toegang tot de digitale versies van Knack, Le Vif/L'Express, Trends (N/F) en Sportmagazine (N/F) via onze apps voor tablet en smartphone of via jouw pc.

Interessante aanbiedingen van 4uCampus: een overzicht

  1. 6 maanden (25 exemplaren + digitale toegang) voor slechts 91,00 euro in plaats van 147,50 euro! (-38%!)
  2. 12 maanden (50 exemplaren + digitale toegang) voor slechts 182,00 euro in plaats van 295,00 euro! (-38%!)*
  3. 18 maanden (75 exemplaren + digitale toegang) voor slechts 273,00 euro in plaats van 442,50 euro! (-38%!)*
  4. Abonnement via domiciliëring per 3 maanden voor slechts 45,50 euro in plaats van 73,75 euro! (-38%!)*
  5. 12 maanden digitaal abonnement (50 exemplaren) voor slechts 119,00 euro in plaats van 274,50 euro! (-57%!)

​* Ontvang bij aankoop van dit abonnement 2 gratis cinematickets!

Helemaal klaar voor een wekelijkse portie interessant leesvoer? Schaf dan nu een van bovenstaande abonnementen aan en kruip met je neus in dit magazine in plaats van in jouw studieboeken! 

Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid