Magazine in de kijker: Knack | Student Life | Student.be

Magazine in de kijker: Knack

Knack

Ben je een student met een breed interesseveld én lees je graag? Dan raden wij jou aan om je te abonneren op Knack-magazine! Dankzij 4UCAMPUS kan je voor een prikje wekelijks genieten van de brede waaier aan interessante artikels in Knack. Hieronder leggen we je uit waarom dit magazine een meerwaarde biedt voor studenten zoals jij én geven we een kort overzicht van de verschillende studentendeals.

Waarom is Knack interessant voor een student?

Dit magazine is ongetwijfeld het meest complete en veelzijdige informatiepakket van Vlaanderen. Zowat alle mogelijke thema’s komen hier aan bod: politiek, sociaal leven, milieu, onderzoek, gezondheid, wetenschap, cultuur, rechtspraak, technologie ... Elke week krijg je een compleet overzicht van de actualiteit in binnen- en buitenland, diepgaand en verhelderend. Daarnaast gaat het ook niet louter om één magazine. Als je een Knack-abonnement neemt, krijg je het volgende:

  • Elke woensdag jouw weekblad Knack in de bus (inclusief Knack Weekend en Knack Focus) en 6x per jaar Knack Bodytalk, 3x per jaar Knack Extra en 4x per jaar MO*, het mondiaal magazine.
  • Alle voordelen van de Knack Club zoals gratis tickets voor voorstellingen, aanbiedingenen kortingen voor reizen, boeken, design enz.
  • Toegang tot Knack.be, LeVif.be, Trends.be en Sportmagazine.be, met inbegrip van de zone met 24/7 berichtgeving en extra duiding exclusief voor abonnees.
  • Toegang tot de elektronische archieven van Knack, Le Vif/L'Express, Trends (N/F) en Sportmagazine (N/F), met alle artikels tot 20 jaar terug.
  • Toegang tot de digitale versies van Knack, Le Vif/L'Express, Trends (N/F) en Sportmagazine (N/F) via onze apps voor tablet en smartphone of via jouw pc.

Interessante aanbiedingen van 4UCAMPUS: de NEW DEAL

Dankzij de NEW DEAL heb je als Knack-abonnee nu ook digitale toegang tot Le Vif/L'Express, Trends (N/F) en Sport/Voetbal magazine (N/F). Je kan alle artikels van deze nieuwsmagazines lezen op de websites en apps, thuis en overal in de wereld. Je kiest of je wenst te lezen in de magazinelay-out of in de lay-out aangepast aan jouw tablet of smartphone! Hieronder een overzicht van de interessante deals dankzij 4UCAMPUS:

  1. 6 maanden NEW DEAL (25 exemplaren + digitale toegang) voor slechts 120,00 euro in plaats van 150,00 euro! (-20%!)
  2. 12 maanden NEW DEAL (50 exemplaren + digitale toegang) voor slechts 225,00 euro in plaats van 300,00 euro! (-25%!)
  3. Enkel digitaal abonnement NEW DEAL via domiciliëring per maand voor slechts 13,25 euro in plaats van 22,50 euro (-41%!)
  4. Abonnement NEW DEAL via domiciliëring per maand (papier + digitale toegang) voor slechts 18,75 euro in plaats van 25,00 euro! (-25%!)
  5. 12 maanden digitaal abonnement NEW DEAL (50 exemplaren) voor slechts 159,00 euro in plaats van 270,00 euro! (-41%!)

Helemaal klaar voor een wekelijkse portie interessant leesvoer? Schaf dan nu een van bovenstaande abonnementen aan en kruip met je neus in dit magazine in plaats van in jouw studieboeken! 

Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid