Magazine in de kijker: Knack | Student Life | Student.be

Magazine in de kijker: Knack

Voordelig studentenabonnement op Knack

De beste aanpak om je kennis te verrijken, is door veel te lezen en bezig te zijn met de actualiteit. Op die manier kan je gesprekken tot een higher level brengen en onderbouwde discussies voeren met je vrienden. Studentenkiosk en 4UCAMPUS reiken je die kans dankzij een voordelig studentenaanbod op het alom bekende Belgische magazine Knack. 

Waarom Knack het ideale magazine is voor studenten

Knack behoort tot een van de populairste magazines in Vlaanderen. Dit magazine biedt een compleet overzicht van wat er zich in de actualiteit afspeelt én meer. Thema’s als politiek, sociaal, onderwijs, milieu, research, gezondheid, wetenschap, cultuur, rechtspraak, technologie, … in binnen- en buitenland worden elke week aangesneden op een diepgaande en verhelderende manier. Met Knack word je omgetoverd tot een expert op meerdere vlakken. 

Als student aan een hogeschool of universiteit wordt er van je verwacht dat je een brede algemene kennis hebt die toch iets verder reikt dan alleen maar de krantenkopjes. Vaak neemt het te veel tijd in beslag om elke dag naar het journaal te kijken of ben je het beu dat de postbode de krant te laat in de brievenbus steekt. Lees Knack wanneer je wil en waar je maar wilt, of je nu op de trein zit op weg naar je les, tijdens je ontbijt, of als pauze tussen het studeren door.

Interessante studentendeal 

Dankzij de samenwerking tussen Studentenkiosk en 4UCAMPUS kan je als student 3 maanden lang Knack in je bus ontvangen voor slechts € 29,99. Daarenboven krijg je ook gratis online toegang tot 15 andere topmagazines zoals Trends, Sport/Voetbalmagazine en Libelle en nog veel meer. Op die manier kan je proeven van je favoriete magazines op één plek en dat aan een studentikoze prijs!

Aanbod geldig voor studenten van 18 tot en met 25 jaar

Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid