Magazine in de kijker: Trends | Student Life | Student.be

Magazine in de kijker: Trends

Ben je een student economie of heb je een grote affiniteit voor de businesswereld? Dan heeft Student.be goed nieuws voor jou! Ooit al gehoord van het Trends-magazine? Dankzij dit economisch georiënteerde magazine kan je jouw economische kennis op een leuke manier uitbreiden. Ontdek hieronder de geheimen achter het Trends-magazine én enkele goedkope studentendeals.

Waarom Trends lezen als student?

Trends is al meer dan drie decennia lang het leidende financieel-economische nieuwsmagazine in Vlaanderen. Dit magazine brengt spraakmakende analyses over de economische actualiteit en helpt zijn lezers opportuniteiten te vinden om hun carrière of bedrijf maximaal uit te bouwen. Trends-journalisten zijn dan ook gekend voor hun objectieve en relevante aanpak. Trends bewijst dat verslaggeving over economie en financiën absoluut niet saai hoeft te zijn en dat economie het dagelijkse leven van elke Belg beïnvloedt. 

Dit wekelijkse magazine biedt jou als student elke week een totaaloverzicht van al het relevante zakennieuws van de voorbije week. Bovendien kan je vanaf nu alle geheimen van beleggen achterhalen dankzij de rubriek ‘Inside beleggen’ én Trends voorziet ook een maandelijkse rubriek voor start-ups. 

En last but not least: Als Trends-abonnee heb je nu ook digitale toegang tot Knack en Sportmagazine en de Franstalige Trends, Le Vif/L’Express en Sportmagazine. Je kan alle artikels van deze nieuwsmagazines – Trends (N/F), Knack, Le Vif/L’Express en Sportmagazine (N/F) – lezen op de respectievelijke websites en apps, thuis en overal in de wereld. Je kiest zelf of je de artikels wil lezen in de magazinelay-out of in de lay-out aangepast aan jouw tablet of smartphone.

Interessante aanbiedingen van 4uCampus: een overzicht

 1. Een abonnement van 6 maanden (24 nummers) voor slechts 120€ in plaats van 150€! (-20%!)
 2. Digitaal abonnement van 12 maanden (48 nummers) voor slechts 159€ euro in plaats van 270€! (-41%!)
 3. 12 maanden zowel papieren versie als digitale toegang (48 nummers) voor slechts 225€ euro in plaats van 300€! (-25%!)

Abonneer je nu op het Trends-magazine en tover jezelf om tot dé businessexpert!

Student.be wenst je veel leesgenot toe. 

Gerelateerde vacatures

 • =job.status_text

  Supply Chain Internship

  Ontex Stage
  9310 Aalst
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Bachelor Statuut: Voltijds
 • 2018-09-01
  =job.status_text

  Sales Representative Retail

  NV Brouwerijen Alken-Maes Brasseries SA Startersjob
  B-2800 Mechelen
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Bachelor Statuut: Voltijds
Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid