Magazine in de kijker: Trends | Student Life | Student.be

Magazine in de kijker: Trends

Voordelig studentenabonnement op Trends

Ben je geïnteresseerd in economie? Of volg je een economisch gerelateerde richting? Misschien zie je door de bomen het bos niet meer en wil je wat extra uitleg over bepaalde topics of zie je de theorie uit de lessen graag eens toegepast in de echte wereld? Het magazine Trends is dan ongetwijfeld een interessante bron aan extra economische informatie! 

Waarom Trends het ideale magazine is voor economiestudenten

Trends is hét Vlaamse topmagazine over financieel en economisch nieuws. Elke week lees je er de laatste analyses, opinies en nieuwigheden over de economische en financiële wereld. Al drie decennia lang helpt Trends zijn lezers om opportuniteiten te vinden en hen te ondersteunen bij het opbouwen van een carrière. Door mee te zijn met het laatste zakennieuws til je je ambities tot een ander niveau. Aan de hand van objectieve en relevante artikels, proberen de journalisten op een aangename manier je economische kennis bij te schaven. 

Nu je verdere studies hebt aangevat, wordt er van je verwacht dat je toch enige economische bagage hebt. Ken je de munteenheid van China? Proficiat, maar laat het daar niet bij en verruim je kennis op het vlak van business en finance! Lees Trends en ontvang elke week een totaaloverzicht van het zakennieuws in binnen- en buitenland. Stil je economische honger, waar en wanneer je maar wilt!

Interessante studentendeal

Dankzij de samenwerking tussen Studentenkiosk en 4UCAMPUS kan je als student 3 maanden lang Trends in je bus ontvangen voor slechts € 29,99. Daarenboven krijg je ook gratis online toegang tot 15 andere topmagazines zoals Knack, Sport/Voetbalmagazine en Libelle en nog veel meer. Op die manier kan je proeven van je favoriete magazines op één plek en dat aan een studentikoze prijs!

Aanbod geldig voor studenten van 18 tot en met 25 jaar

 

Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid