Meet Meltwater op 12 november in Amsterdam! | Student Life | Student.be

Meet Meltwater op 12 november in Amsterdam!

Meet Meltwater op 12 november in Amsterdam

Meltwater organiseert op 12 november een Inhousedag in Amsterdam. Voor jou de ideale gelegenheid om op een leuke en laagdrempelige manier kennis te maken met het bedrijf én te ontdekken of hun Internationaal Management Traineeship iets voor jou is!

Wat?

Tijdens het Meet Meltwater event ontmoet je Meltwater aan de hand van 4 interactieve sessies. Je komt meer te weten over Meltwater & onze producten, de manier waarop wij sales doen, onze (internationale) doorgroeimogelijkheden en onze bedrijfscultuur. Op het einde van het event staat er ook een informele borrel op het programma waarbij je de kans krijgt om tal van mogelijke collega's van Meltwater te ontmoeten en hen al jouw vragen te stellen. 

Waarom?

Deze Inhousedag is voor jou de ideale gelegenheid om meer te weten te komen over Meltwater, de sfeer te proeven en te ontdekken of een job bij Meltwater misschien iets voor jou is.

Place to be?

In ❤ Amsterdam!
Exacte adres: Singel 250, 1016 AB Amsterdam 

Wanneer?

Op 12 november van 17:00 uur tot 19:00 uur

Inschrijven?

Ready for an evening full of fun? Schrijf je dan hier als de bliksem in! 

Wij kijken er alvast naar uit om jou te leren kennen! 

Gerelateerde vacatures

Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid