Meet & Sign met FOD Financiën op 4 april! | Student Life | Student.be

Meet & Sign met FOD Financiën op 4 april!

Meet & Sign met FOD Financiën op 4 april!

“En? Al een job gevonden?”

Ben je dit ook zo beu gehoord? Dan ben je bij de FOD Financiën aan het juiste adres! De FOD Financiën is non-stop op zoek naar nieuw talent. Wij bieden je de mogelijkheid om al je talenten en competenties te gebruiken in een dynamische en moderne omgeving. Maximaal inzetten op flexibiliteit, mobiliteit, jobinhoud en promotiekansen is een prioriteit voor de FOD Financiën.  

Wil je graag meer weten over de FOD Financiën?

Kom dan zeker naar onze jobbeurs Talent@FODFin op 4 april 2019 in Antwerpen. Op de authentieke locatie “Felix Pakhuis”, waar je de spirit van het Eilandje proeft, stellen wij onze boeiende organisatie graag aan je voor. Je toekomstige collega’s geven er met plezier een antwoord op al jouw vragen.

Ben je geïnteresseerd in één van de beschikbare startbaanovereenkomsten? Dan wordt er, bij een wederzijdse match, nadien een interview vastgelegd. Verloopt die positief? Dan heb je een antwoord op die vervelende vraag: “Ja, ik heb een fantastische job gevonden!”

Praktisch

  • Waar? Felix Pakhuis, Godefriduskaai 30, 2000 Antwerpen. 
  • Wanneer? Donderdag 4 april 2019, tussen 19u en 22u.
  • Wie? Bachelors en Masters jonger dan 26, laatstejaarsstudenten welkom!
  • To do? Klik hier om in te schrijven

Opgelet! Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht!

Alvast tot dan,

Team Employer Branding

Gerelateerde vacatures

Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid