Neem deel aan het beursprogramma "A Closer Europe" van GoEuro ! | Student Life | Student.be

Neem deel aan het beursprogramma "A Closer Europe" van GoEuro !

Neem Deel aan "A Closer Europe"

 

GoEuro lanceert ‘A Closer Europe’ Studiebeurs Programma.

Berlijnse Startup biedt student €2000 en betaalde stage.

GoEuro, het online reisplatform dat vliegtuig-, trein- en busreizen met elkaar vergelijkt en combineert, heeft deze maand het beursprogramma ‘A Closer Europe’ gelanceerd. Het doel van dit programma is de professionele ontwikkeling te bevorderen onder studenten en hen te helpen bij een vlotte en geleidelijke overgang naar het beroepsleven. De winnaar krijgt dan ook de kans om een betaalde stage van 1 tot 3 maanden te lopen en zal bovendien een beurs van €2000 ontvangen.

 

Studenten die mee willen dingen naar deze prijs kunnen hun creatieve, succesvolle of efficiënte ideeën over een onderling beter verbonden Europa insturen. Inzendingen kunnen zich richten op communicatie, cultuur, onderwijs, of op een combinatie hiervan. De visie op ‘A Closer Europe’ kan op verschillende manieren ingediend worden ; essays, video’s, blogposts of een YouTube-clip behoren tot de mogelijkheden.

 

Een aantal van Europa’s toonaangevende universiteiten, waaronder de universiteit van Oxford, Barcelona, Brussel, LSE en Maastricht, hebben zich als een van de eersten geregistreerd.

Manuel Robledano, International Marketing Manager, verklaart : ‘Het doel van deze beurs is om de studenten die ons het meest creatieve en goed ontwikkelde idee presenteren te belonen. We willen studenten helpen bij de start van hun loopbaan door hen een betaalde stage aan te bieden op ons Berlijnse kantoor.’

 

Inzendingen kunnen ingestuurd worden vanaf 1 oktober en de uiterste datum voor alle inzendingen is 23:59 uur ( GMT +1) op de 15 december 2014.

Meer informatie over de GoEuro studiebeurs is te vinden op : www.goeuro.be/studiebeurs

Gerelateerde vacatures

 • =job.status_text

  Developer Internship

  Motion Picture Association Stage
  1000 Brussels
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds
Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid