Ontdek de eenvoudigste oplossing om niet meer achter je geld te moeten zitten! | Student Life | Student.be

Ontdek de eenvoudigste oplossing om niet meer achter je geld te moeten zitten!

Het is universeel! We hebben er allemaal een hekel aan om onze vrienden eraan te moeten herinneren dat ze ons geld verschuldigd zijn. Zozeer zelfs dat we het vaak opgeven omdat we denken dat het belachelijk is om 4 euro terug te vragen voor een broodje... En toch zijn deze paar euro's voor ons als student kostbaar. Gelukkig is er Pengo, een effectieve oplossing die een revolutie kan teweegbrengen in de manier waarop we onze leningen en terugbetalingen beheren.

Pengo verlost jou van dit vervelende werkje

"Goede rekeningen maken goede vrienden," zeggen ze..... Ja, oké, maar het is nog steeds pijnlijk om het een paar keer te moeten herhalen als je je geld niet terugkrijgt. Daarom heeft het innovatielaboratorium van Belfius Pengo gecreëerd, een chatbot gekoppeld aan Facebook Messenger die je helpt om het voorgeschoten geld terug te krijgen. Het maakt het gemakkelijk om verzoeken tot terugbetaling of herinneringen naar de betrokken personen te sturen. Het is niet meer nodig om de zoveelste formulering te vinden om je buddy eraan te herinneren dat hij je nog steeds geld verschuldigd is..... Pengo doet het voor jou!

Hoe werkt het?

We hebben nog nooit iets zo eenvoudigs gezien.... Het enige wat je hoeft te doen is Pengo als vriend op Messenger toevoegen en een gesprek starten met hem. Maak uw verzoek tot terugbetaling aan door aan te geven hoeveel en op welke rekening het geld gestort moet worden. Hij formuleert dan een gestandaardiseerde (en leuke!) aanvraag, die je vervolgens vrij kunt versturen via Messenger, WhatsApp of e-mail naar mensen die je geld verschuldigd zijn. Zij zullen je terugbetalen via hun bankapplicatie. Pengo heeft het grote voordeel dat je geen account hoeft aan te maken of applicatie hoeft te downloaden. En het is niet nog niet gedaan..... Pengo is volledig gratis en veilig en is bovendien bij alle Belgische banken geldig!

Overtuigd van Pengo?

Ga naar Messenger om hem te leren kennen: Pengo! Nog meer informatie nodig? Ontdek HIER alles wat je moet weten over Pengo en waarom je binnenkort niet meer zonder hem zal kunnen.

Gerelateerde vacatures

 • =job.status_text

  Editor voor podcast

  Our Daily Bottle Studentenjob
  2000 Antwerpen
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut:
Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid