Op taalreis gaan om een taal te leren | Student Life | Student.be

Op taalreis gaan om een taal te leren

op taailreis gaan

Natuurlijk kun je een taal leren op school; woordenlijstjes en grammaticaregels uit je hoofd stampen en af en toe een moeizaam gesprek in de klas over een onderwerp, dat door de leraar wordt bepaald. Er zijn ook talencursussen. Je kent ze wel, dan moet je met je koptelefoon op standaardzinnetjes herhalen die je daarin hoort. Zó saai! De meeste mensen maken daarom zo’n cursus niet eens af. Veel leuker is het om een taal te leren in het land zelf, kijk maar eens bij Education First, voor taalreizen, of voor een taalcursus in het buitenland. En natuurlijk kun je een taal ook perfect leren door te studeren in het buitenland.

Spaans leren in Spanje of Costa Rica

Spaans is een van de talen, die het meest gesproken wordt in de wereld. Niet alleen in Spanje zelf, maar ook in vrijwel heel Zuid- en midden Amerika. Voor werk in de toeristensector, de industrie, handel, noem maar op, is de beheersing van Spaans dan ook een groot pluspunt. En wat is er leuker dan deze taal in de praktijk te leren, in de heerlijke warmte van het land zelf, in dagelijkse contacten met de lokale bevolking? Education First heeft plaatsen voor taalreizen beschikbaar in het bruisende Barcelona, het hippe Madrid, het intieme Malaga en zelfs op het tropische Costa Rica, waar je aan de rand van bos en strand verblijft en fantastisch kunt surfen. Leren en genieten, het kan allebei tegelijk!

Frans leren in Frankrijk

Vanzelfsprekend staat Parijs bovenaan op de lijst van plaatsen waar jongeren Frans willen leren. Er zijn mogelijkheden om bij een familie te verblijven, of op een campus van Education First. Als je bij een familie woont, dan wordt je werkelijk ondergedompeld in de Franse taal, er is geen ontsnappen aan! Daarom leer je ontzettend snel. Niet alleen de gewone woorden, maar ook de moderne uitdrukkingen van de Franse jeugd, die in vrijwel geen enkel woordenboek zijn terug te vinden omdat ze zo snel evolueren. En jij evolueert mee!
Verder kun je voor je taalreizen kiezen voor Nice. Ook hier kun je genieten van de voordelen van het verblijf bij een familie, maar je kunt ook kiezen voor de Education First campus, waar studenten uit meer dan 100 landen bij elkaar komen. Er worden 26 lessen per week gegeven, maar wil je een stoomcursus, kies dan voor 32 lessen per week!

Engels leren in Engeland of ergens anders op de wereld

In Engeland zijn wel 8 plaatsen waar Education First taalreizen Engels verzorgt en bovendien kun je ook nog kiezen voor Dublin in Ierland. Is dat nog niet genoeg keuze voor je, dan zijn er nog 11 plaatsen in de Verenigde Staten, 3 in Canada en 3 in Australië. Bovendien kun je naar St. Julian’s op Malta, Singapore in Azië, Auckland in Nieuw Zeeland en Kaapstad in Zuid-Afrika. Neem de kans om 6, 9 of 11 maanden in een compleet nieuwe omgeving en cultuur te verblijven en de ervaring van je leven op te doen!

Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid