Proximus zoekt 100 IT-Talenten! | Student Life | Student.be

Proximus zoekt 100 IT-Talenten!De wereld verandert sneller dan ooit. De markt is continu in beweging en ook de verwachtingen en gewoonten van klanten evolueren voortdurend. Proximus wilt zich zo goed mogelijk voorbereiden op deze veranderingen en is daarom op zoek naar 100 IT-talenten om mee te werken aan de digitale transformatie van hun bedrijf!

Deze transformatie bij Proximus zal een impact hebben op alle diensten. Er zal een hele nieuwe onderliggende architectuur moeten komen voor het uitwisselen van gegevens doorheen applicaties op een meer gestandaardiseerde manier, waardoor er ook korter op de bal kan gespeeld worden als er één module aan vervanging toe is. Een heuse uitdaging dus!

Ze zijn daarom ook vooral op zoek naar Young Graduates die:

 • gebruik maken van de nieuwste platformen en technologieën zoals IaaS, PaaS, API, µServices, AI, RPA en machine learning
 • initiatief nemen en graag creatieve oplossingen bedenken
 • graag bijleren en altijd op zoek zijn naar de laatste nieuwigheden
 • echte teamplayers zijn  

Kortom: Als je een van die 100 IT’ers wilt zijn, moet je de drive en de ambitie hebben om samen met Proximus voluit te gaan voor de digitale transformatie! 

Bovendien krijg je bij Proximus, dankzij de vele opleidingen, projecten, uitdagende jobs en mogelijkheden met betrekking tot interne mobiliteit, de kans om je op alle vlakken te ontwikkelen. Hun flexibele werkomgeving en vernieuwde manier van werken (scrum, empowered teams, DevOps,...) dragen alleen maar bij aan de digitale transformatie. 

Wil je je IT-carrière naar een hoger niveau tillen? Stel je dan zeker kandidaat en draag bij aan de digitale transformatie van Proximus! 

Gerelateerde vacatures

 • =job.status_text

  Junior Sales

  Proximus Startersjob
  1030 Brussel
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds
 • =job.status_text

  Junior Functional Analyst

  Proximus Startersjob
  1030 Brussel
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds
Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid