Renotec nodigt je uit: Dinner & Sign Event op 17 maart! | Student Life | Student.be

Renotec nodigt je uit: Dinner & Sign Event op 17 maart!

Dinner & Sign event 17 maart

HET VERLEDEN IS OOK JOUW TOEKOMST WAARD! Grijp deze unieke kans en begin een succesvolle carrière bij de specialist in renovatie- en restauratiewerken Renotec. Kom op 17 maart 2020 naar de DINNER&SIGN en word onze nieuwe Assistent Projectleider!

Wat mag je verwachten?

Op de DINNER&SIGN ontdek je alles over onze werksfeer en de invulling van je functie als Assistant Projectleider aan de hand van een presentatie. Ook de Assistent Projectleiders van vorig jaar zijn aanwezig. Tijdens een walking dinner kunnen zij je perfect vertellen wat de job als APL nu exact inhoudt.

Heb je daarna meteen een ‘wow, die carrière zie ik wel zitten’-gevoel? Perfect! Overtuig via de speeddate onze CEO en COO van jouw kwaliteiten en kennis. Dezelfde week kom jij nog te weten of je je contract kan komen tekenen. Je iPhone en wagen worden besteld en nog voor opstart rij jij met je nieuwe bedrijfswagen rond!


? Save the date: 17 maart
⏱ Aanvang: 17u30 • Afsluit: rond 20u30
? Renotec hoofdkantoor, Winkelomseheide 229 – Geel

Overtuigd? Schrijf je vóór 13/03 in!

Dinner 1 Sign event Renotec 17 maart

Gerelateerde vacatures

Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid