Start je Young Graduate Journey bij UNILIN | Student Life | Student.be

Start je Young Graduate Journey bij UNILIN

Werken bij UNILIN

Bijna afgestudeerd of net je carrière begonnen? Dan moet je zeker onze Young Graduate Journey leren kennen. Bij UNILIN zijn wij ongelofelijk enthousiast over jong talent. Wij geloven in mensen die goesting hebben om er voor te gaan en zelf de touwtjes in handen te nemen. Start je bij UNILIN, dan vlieg je erin met de Young Graduate Journey. We vertrekken niet van een afgelijnd plan, maar kijken naar jouw interesses en ambitie. Waar wil jij naartoe? Dat koppelen we aan de doelstellingen en noden van het bedrijf om tot een uitdagende job te komen die jou op het lijf geschreven is. 

Benieuwd naar meer? Ontdek de 6 pijlers van de Young Graduate Journey op www.younggraduates.unilin.com​ en via onderstaand filmpje!

Hun Journey bij UNILIN is al gestart!

Andreas Craeymeersch (24), Financial Analyst: “Leuk dat de CEO met ons aan tafel gaat.”

“Ik hou van de familiale sfeer in dit bedrijf. Vanaf dag een hebben de collega’s mij onder de vleugels genomen. Ik kon kennis maken met de verschillende functies in het team en gaandeweg eigen verantwoordelijkheden opnemen. Het begin van de maand staat bij ons altijd in het teken van de afsluiting van de boekhouding en de financiële rapportering. Daarna is er ruimte voor projectwerk. Als Young Graduate word je goed omringd, door je collega’s, maar ook door je leidinggevende en HR. Leuk is ook dat er speciale activiteiten voor jongeren worden georganiseerd. Onlangs bijvoorbeeld werden we uitgenodigd om in gesprek te gaan met de CEO en de andere verantwoordelijken van het bedrijf. Zelfs al zijn we jong en onervaren, onze stemt telt. Dat motiveert.”

Dries Van De Walle (24), Production Engineer: “Iedereen gaat hier voor hetzelfde doel.”

“Een groot bedrijf dat innovatie belangrijk vindt en zijn medewerkers op nummer één zet. Dat was wat ik voor ogen had toen ik na mijn studies burgerlijk ingenieur aan mijn zoektocht naar een eerste job begon. Bij UNILIN kon ik meteen alles aanvinken. Als productie-ingenieur op de afdeling Flooring heb ik een coördinerende rol. De ene keer ben ik met technische vragen bezig, de andere keer meer met planning. Leuk aan dit bedrijf is dat er een sterke teamgeest hangt. Iedereen gaat voor datzelfde doel: het mooiste en best presterende product afleveren. De lat ligt hoog, maar als nieuwkomer word je uitstekend begeleid. Aangezien mijn manager zelf ook ooit als productie-ingenieur is begonnen, weet hij als geen ander waar de uitdagingen liggen. Ik hoop mezelf hier nog regelmatig te kunnen heruitvinden. Als ik hoor welke trajecten mijn collega’s al hebben afgelegd, dan ben ik er zeker van dat dat in orde komt.”

Word jij de nieuwe collega van Andreas en Dries? Neem dan een kijkje naar onderstaande vacatures en solliciteer voor de job die jou interesseert. Heb je nog vragen? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met Justine Matton, onze Talent Acquisition Partner (+32 476 72 10 83). In deze speciale tijden komt jouw veiligheid op de eerste plaats en pakken we het sollicitatieproces iets anders aan dan gewoonlijk.

  • Een eerste gesprek of kennis maken, dat doen we telefonisch of via video-chat.
  • Het tweede gesprek met de manager hopen we vanaf mei fysiek te organiseren. We nemen hierbij alle nodige veiligheidsmaatregelen in acht.

Gerelateerde vacatures

Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid