Student.be heeft een waaier aan studentenkortingen in petto voor jou! | Student Life | Student.be

Student.be heeft een waaier aan studentenkortingen in petto voor jou!

Studentenkortingen op kranten, magazines, Apple, Samsung, Microsoft Office, McAfee

Bij Student.be willen we studenten zo goed mogelijk ondersteunen ðŸ’ª. Vandaar dat we jullie via 4UCAMPUS unieke studentenkortingen aanbieden op heel wat studentproofproducten: kwaliteitsvolle kranten & magazines, Microsoft Office pakketten, Apple & Samsung producten en antivirus van McAfee. 

Student.be wil dat studenten toegang hebben tot kwalitatieve pers aan studentikoze prijzen, want wij beseffen maar al te goed dat het van groot belang is om tijdens je studies zo goed mogelijk op de hoogte te zijn van de actualiteit🧐. Denk maar aan de vele actualiteitsvragen op examens, bepaalde topics die van belang zijn binnen je studierichting en natuurlijk de papers en eindwerken. En daar stopt het niet: ook met het oog op je professionele toekomst biedt dit een grote meerwaarde, want voor je (toekomstige) jobzoektocht moet je van alle markten thuis zijn!

Naast studentenkortingen op Belgische titels zoals Knack, Trends, De Standaard, De Tijd, Het Nieuwsblad, …krijgen studenten ook toegang tot heel wat internationale toppers zoals Time en The Economist met kortingen tot wel -79%. Daarnaast vind je via 4UCAMPUS ook nog andere acties voor studenten. Als student kan je aan zeer voordelige prijzen Apple en Samsung producten aankopen, met studentenkortingen tot -30%. 

Om studenten te helpen bij het beschermen van hun documenten en gegevens kunnen jullie ook een antivirus van McAfee aankopen met -64% korting. Microsoft Office 2019 en 365 kunnen ook aangekocht worden aan een studentvriendelijke prijs (vanaf 65,00 euro).

Studentenkortingen

Gerelateerde vacatures

 • 2021-04-14
  =job.status_text

  Recherche Etudiant(e)

  Pizzapro Studentenjob
  1050 Bruxelles
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut:
 • =job.status_text

  polyvalent medewerker

  bloembinderij impuls Studentenjob
  9270 Laarne
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut:
 • =job.status_text

  Jobstudenten Bezorger

  Grieks Restaurant Olympia Wuustwezel Studentenjob
  2990 Wuustwezel
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut:
Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid