Student Movie Night @ Barco! | Student Life | Student.be

Student Movie Night @ Barco!

Boodschap aan alle ingenieursstudenten: hou dinsdag 12 december zeker vrij! Jullie zijn namelijk allemaal uitgenodigd op de Student Movie Night op de Barco One Campus in Kortrijk. Die avond worden jullie getrakteerd op de film '6 Below' in de Barco Escape theater, dat uitgerust is met de nieuwste 3-screen format technologie. Daarnaast wordt er ook een presentatie gegeven over hoe het is om te werken bij Barco. 

Barco Escape

Wat is er zo speciaal aan de Barco Escape? In tegenstelling tot de klassieke cinemazalen, maakt Barco Escape gebruik van de kracht van 3 DCI Barco serie II projectoren en Barco's Alchemy verwerking (tot 120 fps per scherm) om het volledige gezichtsvermogen van de kijker op te vullen. Dat heb je goed gelezen: dankzij de Barco Escape-technologie wordt de film geprojecteerd op drie schermen tegelijkertijd! Het resultaat? Een meeslepende en panoramische kijkervaring. Je ziet de film dus niet enkel voor je, maar overal om je heen!

 

6 below

Op 12 december biedt Barco je de kans om dit knap staaltje technologie in actie te zien met de vertoning van de film 6 Below: Miracle on the Mountain. De film vertelt het waargebeurde verhaal van ex-snowboarder Eric LeMarque, gespeeld door Josh Harnett. Nadat hij verdwaald raakt in een enorme winterstorm, wordt hij tot de grens van het menselijk uithoudingsvermogen gedreven en is hij gedwongen om zijn eigen persoonlijke demonen te bestrijden terwijl hij vecht voor zijn leven. Spannend! 
Leuk weetje: dit is de eerste speelfilm die volledig is opgenomen met het nieuwe theaterformaat van Barco Escape in gedachte. Zeker de moeite dus! 

Een unieke bioscoopervaring is niet het enige dat op het programma staat die avond: voordat de film begint, wordt er ook een presentatie gegeven over hoe het is om te werken bij Barco.

Praktische informatie 

 • Wat: Barco Student Movie Night
 • Waar: Barco One Campus; Beneluxpark 21, 8500 Kortrijk
 • Wanneer:12/12/2017 - iedereen welkom vanaf 18.15u. Presentaties starten 18.30u.
 • Wie: Ingenieursstudenten, Technische bachelors, Software/IT-studenten

 

INSCHRIJVEN KAN HEEL EENVOUDIG via: Goo.gl/WAo2TY

 

 

Gerelateerde vacatures

 • 2018-09-01
  =job.status_text

  HR Officer

  Axis Projects Startersjob
  1000 Brussels
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Master Statuut: Voltijds
 • =job.status_text

  Demand Planner FMCG

  L'Oréal Startersjob
  1082 Berchem-Sainte-Agathe
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Master Statuut: Voltijds
 • 2020-07-13
  =job.status_text

  Jurist (m/v/x)

  Selor Startersjob
  1000 Brussels
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Master Statuut: Voltijds
Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid