Studentenjob Gent: Tips om als jobstudent te werken in Gent | Student Life | Student.be

Studentenjob Gent: Tips om als jobstudent te werken in Gent

jobs voor studenten in Gent

Gent telt meer dan 40.000 studenten... Meteen de tweede grootste vlaamse studentenstad! Alleen Leuven doet beter. Aan een studentjob geraken loopt echter niet van een leien dakje!

Hoe raak je aan een studentenjob in Gent?

1. Via Student.be

Maak een Student.be-account en vul jouw profiel en CV aan. Hoe beter jouw profiel is ingevuld hoe beter! Werkgevers kunnen via de website aan studenten een (vakantie)job voorstellen en gaan uiteraard de studenten wiens profiel het best is ingevuld als eerste uitnodigen.

Kan je niet wachten op een voorstel et solliciteer je liever op jobaanbiedingen? Dat is op student.be ook mogelijk. Check nu alle studentenjobs beschikbaar in Gent en omstreken en solliciteer op de jobs die online voorgesteld zijn.

2. Door Stujobs te downloaden

Je hebt een smartphone en je werkt liever met een app? Download Stujobs! Telkens er een nieuw job wordt geplaatst in jouw regio, krijg je een push notificatie om als eerste te kunne solliciteren!

werken in gent als jobstudent

3. Op Facebook

Last but not least! Word lid van de facebook groep Studentenjobs in Gent. Wergevers delen regelmatig leuke jobs voor studenten in Gent!

Succes!

 

 

Gerelateerde vacatures

 • 2020-09-01
  =job.status_text

  Junior Marketing Manager

  Upy Studentenjob
  1000 Brussels
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut:
 • =job.status_text

  Poetshulp in Gent

  Daoust NV Studentenjob
  9000 Gent
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut:
Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid