Studentenjobhopper Chakir: aflevering 1 - jobstudent in Bellewaerde! | Student Life | Student.be

Studentenjobhopper Chakir: aflevering 1 - jobstudent in Bellewaerde!

 

Chakir de studentenjobhopper

Tijdens de maand juli wordt Chakir omgetoverd tot een echte studentenjobhopper. Hij test in totaal 4 verschillende studentenjobs uit. In dit artikel ontdek je hoe Chakir zijn dag als jobstudent bij een van de grootste attractieparken van België, Bellewaerde, ervaren heeft!

Bij Bellewaerde zijn ze elk jaar op zoek naar heel wat studenten die tijdens de zomervakantie een handje kunnen toesteken. Op die manier zorg je als jobstudent er samen met alle andere werknemers voor dat de bezoekers tijdens de drukste periode van het jaar een fantastische dag beleven. Zoals je je wellicht kan inbeelden, zijn er heel wat verschillende studentenjobs die je bij Bellewaerde kunt doen: keukenhulp, verkoper in de souvenirshops, medewerker aan de attracties, parkeerbegeleider, en ga zo maar door. 

Chakir nam de proef op de som en ging één dag als jobstudent bij Bellewaerde aan de slag waarbij hij verschillende jobs uitprobeerde: hij leerde als keukenhulp frieten bakken, hielp bij de ticketcontrole, ging als parkeerbegeleider en attractiebediener aan de slag en leerde met de kassa werken in een van de shops. Chakir vlogt voor WAT WAT over zijn ervaringen. Ontdek in onderstaand filmpje hoe hij deze drukke maar leerrijke dag ervaarde!

“De werkomgeving vond ik heel leuk. Je komt terecht in een unieke sfeer, want de klanten zijn allemaal mensen die in vakantiestemming zijn en een fantastische vakantiedag willen beleven.” (Chakir, 22)

 

Heeft Chakir je met al zijn enthousiasme kunnen overtuigen om bij Bellewaerde als jobstudent aan de slag te gaan? Neem dan hier snel een kijkje, want ze zoeken nog tal van studenten voor deze zomer! 

In de komende weken gaat Chakir nog aan de slag als jobstudent bij Deliveroo, Bpost en Student.be. Stay tuned!

Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid