Studentenjobhopper Chakir: aflevering 2 - jobstudent bij... Student.be! | Student Life | Student.be

Studentenjobhopper Chakir: aflevering 2 - jobstudent bij... Student.be!

Chakir de studentenjobhopper

Na zijn geslaagde maar vermoeide werkdag in het pretpark Bellewaerde kwam Chakir een dagje werken bij ons, student.be. Opnieuw stond er hem een drukke maar gevarieerde werkdag te wachten: eerst mocht hij aanschuiven bij een marketingvergadering, daarna kreeg hij de kans om een blogpost te publiceren op onze website en als laatste stonden er nog enkele social media taakjes op het programma. 

Wat heeft Chakir allemaal moeten doen tijdens zijn werkdag bij ons?

 • Zijn eerste taak ging al meteen gepaard met groot nieuws: bij de start van het nieuwe schooljaar lanceert student.be namelijk een volledig nieuwe website! Voor onze back-to-school actie rond de maand september gingen we met een aantal collega's rond te tafel zitten om te brainstormen over mogelijke leuke en originele ideeën. Chakir had alvast heel veel inspiratie waardoor het blackboard in no time vol met post-its ging! 
 • Daarna was het tijd voor iets helemaal anders: een blogpost schrijven. Chakir kreeg het onderwerp '5 zaken die je beter niet doet tijdens het solliciteren' en ging meteen aan de slag. Na een uurtje research en schrijven publiceerden we officieel zijn blogpost op onze website!
 • Zoals jullie allemaal ongetwijfeld wel weten, delen wij héél veel jobs in onze facebookgroepen en op onze pagina's. Dagelijks zijn wij bij student.be heel vaak bezig met Facebook, dus dit kon zeker en vast niet ontbreken bij de taken van Chakir. Hij deelde een leuke studentenjob in een relevante facebookgroep en maakte ook een facebook ad over een boeiende starterjob! 

Chakir vlogt voor WAT WAT over zijn ervaringen. Ontdek in onderstaand filmpje hoe hij zijn leuke werkdag bij ons ervaren heeft!

Voor de volgende aflevering van studentenjobhopper Chakir gaat hij aan de slag bij B-Post! Stay tuned! :)

 

 

Gerelateerde vacatures

 • 2020-09-20
  =job.status_text

  Chargé de diffusion

  Le Théâtre des Poètes Studentenjob
  1060 Bruxelles
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut:
 • 2020-09-20
  =job.status_text

  Journalisme

  letheatredespoetes Studentenjob
  1060 Bruxelles
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut:
Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid