Studentenjobhopper Chakir: aflevering 3 - postbode bij Bpost | Student Life | Student.be

Studentenjobhopper Chakir: aflevering 3 - postbode bij Bpost

Studentenjobhopper Chakir gaat 1 dag als postbode bij Bpost aan de slag

In zijn derde vlog voor WAT WAT draait Chakir een dagje mee als postbode bij bpost. Het werd een warme, maar opnieuw zeer boeiende dag. voor Chakir, die bovendien net zoals alle werknemer bij bpost een leuk rood uniform mocht aantrekken! Eenmaal omgekleed kon hij er meteen invliegen, want er stonden hem heel wat verschillende opdrachten te wachten!

Wat leerde Chakir zoal?

  • Na een korte briefing mocht hij meteen zelf aan de slag. Zijn eerste taak was logischerwijze het sorteren van de post. Meteen een belangrijke karwei, want de mensen willen liefst de juiste brieven en pakketjes in hun bus ontvangen! 
  • Daarna was het meteen tijd voor het echte werk. De post werd gesorteerd en Chakir kreeg twee zware boxen vol met brieven die hij moest rondbrengen. Maar eerst: oefenen met de fiets! Helm op, fluohesje aan, en gaan met die banaan! Het cirkelen tussen de kegels met zo'n zware fiets was alvast een lastige karwei, zeker in temperaturen die boven de 30 graden stegen. Maar... gelukkig kreeg hij al van bij de start een mooie drinkbus cadeau! 
  • Oefening baart kunst: na het slalommen tussen de kegeltjes vertrok Chakir samen met collega Tine op zijn ronde! 

 

Ontdek in de video hoe Chakir zijn werkdag als postbode bij bpost ervaren heeft! 

Voor de vierde en laatste aflevering van studentenjobhopper Chakir gaat hij als Deliveroo-koerier aan de slag! Stay tuned! :)

Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid