Studentenjobs in Antwerpen: een handig overzicht | Student Life | Student.be

Studentenjobs in Antwerpen: een handig overzicht

studentenjobs in Antwerpen

Ben je student in Antwerpen? Dan geniet je waarschijnlijk met volle teugen van de talloze cafés en overheerlijke restaurants of neem je misschien iets té regelmatig een omweg naar je kot om toch nog eventjes langs de Meir te passeren. Allemaal heel leuk, maar dit betekent ook een flinke hap uit je portemonnee. Om ervoor te zorgen dat je die zaken kunt blijven doen, heb je misschien wel een studentenjob nodig. Hieronder geven we je alvast een aantal mogelijkheden. 

Vraag je je af welke job je überhaupt wil doen? Of wil je graag een nieuwe uitdaging aangaan? Klop dan eens aan bij ASAP, een interimkantoor in Antwerpen dat zich bezighoudt met het matchen van de gepaste persoon voor de gepaste job. Door een intake-gesprek leren ze jou beter kennen en slagen ze er gegarandeerd in een studentenjob te vinden die je ook effectief graag wil doen! 

Heb je al wat ervaring in de verkoop en wil je graag ook tijdens het academiejaar als vekoper aan de slag? Dan zit je in Antwerpen zeker goed. Als je liever dicht bij huis (of kot) wil werken, dan kan je eens langsgaan bij de supermarkten. Of droom je ervan om 1 of 2 dagen in de week op de Meir te vertoeven? In tal van kledingwinkels zoeken ze continu studenten die regelmatig een handje kunnen helpen. Is het je ultieme droom om hamburgers te verkopen? Dan ligt het voor de hand dat je bij de McDonals of Quick kunt gaan werken. Ben je eerder een type dat graag wat beweging heeft tijdens je studentenjob? Word dan fietskoerier bij het je wel bekende Deliveroo. En last but not least: ben je zelfzeker én hou je ervan om met je aanstekelijk enthousiasme een lach op de mensen hun gezicht te toveren? Word dan fondsenwerver bij Pepperminds!

Zit werken in de horeca in je kleren? Dan biedt Mise en Place misschien wel jouw ideale studentenjob aan. Ze zijn altijd op zoek naar gemotiveerde studenten. Afwasser, kelner, hulpkok, barman- of vrouw, of helpen op fancy events, bij Mise en Place kan je echt elke horecagerelateerde job doen. En nog een extra troef: je kiest volledig zelf wanneer, met wie en waar je wil werken! 

Zoek je het liever iets verder en wil je al een studierelevante studentenjob doen? Wij moedigen dit alleen maar aan, want dankzij zo’n eerste relevante werkervaring tijdens je studies heb je alvast een streepje voor als je begint met solliciteren. Studeer je voor leerkracht lager onderwijs of middelbaar onderwijs? Dan kan je dankzij MySherpa alvast eens proeven van het lesgeven. Bij hen ga je als bijlesgever aan de slag voor een vak of meerdere vakken naar keuze en bepaal je zelf aan welke leeftijd je bijles wil geven. Volg je een marketingopleiding? Dan biedt Hamilton Bright jou de kans om al eens kennis te maken met sales- en marketinggerelateerde taken. 

Helemaal klaar om een centje bij te verdienen? Hier vind je alvast de huidige openstaande vacatures. 

Gerelateerde vacatures

 • 2020-09-01
  =job.status_text

  kinderoppas aan huis

  private Studentenjob
  2930 brasschaat
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut:
Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid