Studentenjobs in Gent: een handig overzicht | Student Life | Student.be

Studentenjobs in Gent: een handig overzicht

studentenjobs in Gent

Ben je student in Gent? Super, want Gent blijft toch wel dé studentenstad bij uitstek. Die vele legendarische nachtjes in de alom bekende ‘Overpoort’ mogen dan wel een must zijn, helaas betekent dit dat je zakgeld er ook zeer snel door gaat. Hoog tijd om een studentenjob te zoeken zodat je niet zonder pintjes en frietjes valt! Hieronder geven we je een waaier aan mogelijkheden. 

Heb je nog nooit gewerkt en heb je dus geen idee wat je zou willen doen? Of vind je het gewoon tijd om eens een andere studentenjob uit te proberen? Dan kan je zeker eens langsgaan bij het interimkantoor ‘Manpower’. Zij zullen jou met veel plezier helpen tijdens je zoektocht naar de ideale studentenjob in Gent. 

Als je graag in de verkoop aan de slag wilt gaan, dan zijn er tal van mogelijkheden. Je kan alvast eens aankloppen bij de talloze winkels in de Veldstraat. In de kledingwinkels zijn ze namelijk heel vaak op zoek naar jobstudenten die 1 of meerdere dagen in de week kunnen bijspringen. De ideale gelegenheid om jezelf tot een echte fashionista om te toveren, ladies! Toch niet zo into kledij? Dan zijn er natuurlijk nog altijd de supermarkten die je op bijna elke hoek van de straat vindt. Wie weet kan je wel aan de slag als verkoper in een supermarkt dicht bij jouw kot.

Werk je liever in de horeca? Ook dan heb je opnieuw een waaier aan mogelijkheden. Je kan bijvoorbeeld bij de McDonals of Quick aan de slag. Kies je liever waar, wanneer en met wie je werkt? Neem dan zeker contact op met Mise en Place of Flying Service, want daar vormt een flexibele studentenjob geen enkel probleem. Of als je graag fietst, dan is koerier bij Deliveroo een goed idee!  

Is horeca niet echt je ding? Geen paniek. Help je graag anderen? Neem dan eens een kijkje op de website van MySherpa een word de perfecte bijlesgever. Hier heb je heel veel verschillende mogelijkheden. Ben je een krak in wiskunde? Of toch eerder gebeten door taal? Bij MySherpa kunnen ze bijlesgevers gebruiken voor eender welk vak. Werk je liever met jonge kinderen? Of gaat je voorkeur toch eerder uit naar middelbare studenten? Je hebt de vrijheid om te kiezen aan welke leeftijd je het liefst bijles wilt geven. 

Zoek je eerder een marketinggerichte studentenjob, dan kan je bij Hamilton Bright terecht. Zij leveren sales- en marketingdiensten en staan hun klanten dan ook met raad en daad bij bij een brede waaier aan taken. Ben je een heel spontaan persoon en ben je niet bang om mensen aan te spreken op straat? Dan kan je fondsenwerver bij Pepperminds worden. 


Aan keuze ontbreekt het alvast niet! Toch nog niet echt je ding gevonden? Hier vind je alvast wat inspiratie! 

Gerelateerde vacatures

 • =job.status_text

  E-commerce assistant

  Qualico Studentenjob
  2000 Antwerpen
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut:
Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid